Kiárusítják Dubaj luxuscikkeit

Címkék: Dubaj, millió, Dubai Shopping Festival

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A közeljövőben kitűnő alkalom kínálkozik a tehetős vásárlóknak, hogy hatalmas összegeket költsenek el az Arab Emirátusokban. Az idén január 24. február 24. között rendezik meg a Dubaj Bevásárló Fesztivált, ahol állítólag nem lesz ritka a 70 százalékos árengedmény sem.

Dubaj a világ egyik legjobb úti célja, ha bevásárlásról van szó. A világon nincs még egy hely, ahol ennyi bevásárlóközpont lenne, szinte havonta nyílik egy új pláza, ahol a luxusmárkák is szívesen rendeznek be üzleteket.

Forrás: EPA
Sokan vannak, sokat költenek

A több mint tízéves hagyománnyal rendelkező Bevásárló Fesztiválra (Dubai Shopping Festival) az idén január 24. és február 24. között kerül sor. A 32 napos rendezvény ideje alatt csaknem mindent leáraznak, nem ritka a 70 százalékos árengedmény sem, és a kedvezmények vonatkoznak a luxuscikkek nagy részére is.

A fesztivált egy gigantikus tűzijáték és lézershow nyitja meg. A hatalmas költekezés mellett a nyeremények és a családi programok is helyet kapnak az idei fesztiválon.

Az eseményből a hotelek és az utazási irodák is jelentős hasznot húznak, a látogatók közül sokan eltöltenek néhány napot Jumeirah Beach egyik szállodájában, hogy kipihenjék a vásárlás fáradalmait.

Az eseményt első ízben 1996 februárjában rendezték meg. Eredetileg kereskedelmi rendezvénynek indult, amely a város kereskedelmi életét hivatott fellendíteni.

Később átfogó turisztikai eseménnyé fejlődött, és azóta hatalmas méreteket öltött: az idén több mint 2300 üzlet és bazár kínálja leértékelt termékeit. Kulturális események, ló- és teveversenyek, divatbemutatók, filmbemutatók és gyermekprogramok várják az érdeklődőket. 

A tavalyi fesztiválra több mint 3,3 millió ember volt kíváncsi, és ezzel megdőlt a Mall of the Emirates látogatók számára vonatkozó rekordja. Az idén is több millió vásárlót várnak.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5