Hol méregtelenítsünk szilveszter után?

Címkék: szilveszter, másnap, méregtelenítés, wellness

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az év utolsó időszakának hedonista evései és ivásai után sokan szükségesnek érzik, hogy egy alapos tisztítókúrával kezdjék az évet. Nem biztos, hogy ezt már elsejére érdemes időzíteni, de az évkezdésben segíteni fog.

Azok a bölcs szilveszterezők, akik szeretik egy helyen letudni a kötelező esti partit és a másnapi méregtelenítést, már jó előre szobát foglaltak egy divatos wellnessszállóban. Mint az cikkünkből kiderül, százezer forintért több napos, teljes ellátást és a szolgáltatásokat is magába foglaló wellness szállásunk lehet akár a főváros közelében is. Mindenképp érdemes úgy időzíteni, hogy a teljes elseje és annak éjszakája még benne legyen a lefoglalt időszakban, így minden adott ahhoz, hogy másnapos tünetek nélkül menjünk haza.

Méregteleníteni és ellazulni a gőz az egyik legjobb helyszín 


Azoknak, akik még elsején is szórakozni szeretnének, sőt, közben még akár tisztulnának is, nem marad sok lehetőségük. A tizedik születésnapját ünneplő Cinetrip rendezvény ilyen, a Rudas fürdő medencéiben ázva hallgathatjuk a zenét, és bámulhatjuk a vetítést akár egész éjszaka is, ha időben megvesszük az 5000 forintos belépőjegyet. Kikapcsolódás közben kiázik belőlünk minden méreganyag, csak arra figyeljünk, ne vigyünk be a helyükre újakat.

Buli nélkül ugyan, de elsején nyitva van a Széchenyi fürdő is, hatig ázhatunk a vízben. A 2800 forintos belépőjegyben a szaunahasználat benne foglaltatik, egy negyed órás lábmasszázsért plusz 2500, húsz perc aromamasszázsért 3000 forintot kell fizetnünk, másnaposság esetére az utóbbit ajánlotta nekünk a fürdő munkatársa.

A Mandala Day Spanál fűszeres, vérbőséget okozó pakolást és talpmasszázst kínáltak, a teljes kezelés 14 500 forintba kerül.

Náluk viszont nem tudjuk kezdeni az évet, mert másodikán nyitnak ki. Ahogy a visegrádi Thermal Hotelban sem, ahol a külsős vendégek először harmadikán férnek hozzá a szolgáltatásokhoz, addig az évfordulót itt töltőké a terep.

Náluk a napijegy ára hétköznap 4000 forint, ezzel a szauna használatára itt is jogosultak vagyunk. A wellness részleg munkatársa év eleji kezelésként 45 perc masszázst javasolt nekünk (ára 5800 forint), és figyelmeztetett minket, hogy jelentkezzünk be előre.

A két ünnep alatti folyamatos evés és ivás szilveszterkor éri el a csúcsát. Ez a hét általában nagyon megterheli a szervezetet, ilyenkor az orvosi ügyeleteken is ugrásszerűen megnő az étkezési panaszokkal jelentkezők száma.

A méregtelenítés is komoly megterhelést jelent, minél drasztikusabb, annál nagyobbat. Ezért nem javaslunk az év első napjaira igazán komoly tisztítókúrát, de a szervezet kíméletes tisztításával csak jót tehetünk magunknak.

Az év utolsó hetének összes mérgét nem kell feltétlenül január elsején kiürítenünk, ráérünk vele még néhány napot várni. Elsején, ha igazán későn (vagy korán) és nagyon fáradtan kerültünk ágyba, csináljunk inkább egy hagyományos másnapos, pihenős napot könnyű testmozgással és ételekkel.

Aztán pár nap múlva már nyugodtan belekezdhetünk akár egy komolyabbb méregtelenítő programba is annak érdekében, hogy megtisztulva, egészségesen kezdjük az új évet.

Deluxe Magazin

 

 

1.  Hol méregtelenítsünk szilveszter után?
2.  Tisztulás profik keze alatt

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5