Hol méregtelenítsünk szilveszter után?

Címkék: szilveszter, másnap, méregtelenítés, wellness

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az év utolsó időszakának hedonista evései és ivásai után sokan szükségesnek érzik, hogy egy alapos tisztítókúrával kezdjék az évet. Nem biztos, hogy ezt már elsejére érdemes időzíteni, de az évkezdésben segíteni fog.

A méregtelenítés korunk egyik legnépszerűbb szabadidős tevékenységének tűnik, legalábbis ha azt nézzük, mennyi honlap ajánlja szolgáltatásait és termékeit ebben a témakörben.

Ezekben a site-okban több közös pontot találunk azon kívül is, hogy szerintük minden problémánkért a szervezetünkben lévő méreg felel. Minden ijesztő adatot és illusztrációt ne vegyünk komolyan ezeken, de egy év eleji tisztulás biztosan csak jót tesz nekünk, feltéve, ha nem visszük túlzásba.

A legtöbben, akik sok mérget juttatnak a szervezetükbe, ilyenkor egy elsötétített szobában érzik magukat a legjobban, és megpróbálják klasszikus, másnaposság elleni praktikákkal gyógyítani magukat. Ezzel szemben, aki igazán szívén viseli egészségét, de megtévedt az óév végén, vagy egyszerűen hisz abban, hogy az újév úgy fog telni, ahogy az első napja, az a méregtelenítés egy kellemes módját választja.

A masszázs nem csak ellazít

Egy nap alatt csodát nem tehetünk szervezetünkkel, de egy kicsit tehermentesíthetjük a nehéz ételek és nehéz esték után. A legegyszerűbb otthoni gyors méregtelenítés az egynapos böjt. Különböző típusai vannak, melyeknek igazi haszna akkor van, ha rendszeresen csináljuk őket. Akkor viszont a szakemberek szerint hatásában vetekszik a drasztikus, egyhetes vagy hosszabb böjtölésekkel, miközben szervezetünket kevésbé terheli meg.

A klasszikus egynapos böjt során nem ihatunk mást, csak vizet, és más ételt nem veszünk magunkhoz, mint legfeljebb egyfajta gyümölcsöt. Újévi alkalmazása ellen szól, hogy akárcsak a hosszabb tisztítókúrákra, erre is fel kell készíteni a szervezetet. Könnyű vacsorát, korai lefekvést és nyugalmat illik biztosítani előző estére, aki ezt szilveszter idején is meg tudja teremteni magának, annak nincs is szüksége másnapi tisztításra.

Az otthoni méregtelenítésnek még számos hagyományos és újabb eszköze áll rendelkezésre. A hagyományosak közé tartozik egy elsötétített szobában végrehajtott lábfürdő vagy egy gőzfürdő, ha rendelkezésre áll ehhez való kabin. Igaz, a szaunázás sokak szerint másnaposan nem ajánlott, mert tovább tágítja az ereket, ami akár veszélyes is lehet.

A házi méregtelenítésnek még számos praktikájáról olvashatunk, és különböző titokzatos eszközöket is igénybe vehetünk a káros anyagok kiürítéséhez. Lábfürdőnkbe áramot vezetve tisztulhatunk egy negatív ionos, titokzatos masinával, tapaszokkal és kristályokkal is gyógyíthatjuk magunkat. Antioxidánst, mesterséges vitaminokat és gyógyteát tetszőleges mennyiségben találunk, akik szerint ezek alkalmasak a szervezet kipucolására, fogyasszák egészséggel.

 

 

1.  Hol méregtelenítsünk szilveszter után?
2.  Tisztulás profik keze alatt

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5