Platina iPhone

Címkék: luxus, elit, platina, high-tech, iPhone

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az arany és a gyémánt borítású iPhone után megjelent a platina hátlappal rendelkező változat is. Rajta a sorozat száma, hogy senki ne nézze acélnak.

Ahogy a kulttermékek általában, az iPhone is egyre több formában jelenik meg. Egyelőre nem a gyártó cifrázza kínálatát, hanem az erre specializálódott cégek, hogy az igazi fanok egyéni készülékekhez jussanak. 

Ránézésre akár acél is lehetne

A platina iPhone a Goldstriker terméke, 2230 dollárt (384 ezer forintot) kell érte majd fizetni. A különlegességből csak 250 darab készül, azt gondolhatnánk, hogy ezeket a karácsonyi vevőknek szánja a gyártó. Pedig nem, a különlegességgel a jövő év elején rukkolnak elő.

A számozott példányok kártyafüggetlenül kerülnek a piacra, áruk nem is mondható igazán magasnak. Főleg annak fényében, hogy a feketepiacon a hagyományos, feketén függetlenített készülékek is ezer dolláros (172 ezer forintos) áron kelnek el. Pedig ezek állítólag egy egyszerű szoftverfrissítéstől is tönkre mehetnek, a platina mobilt ez a veszély aligha fenyegeti. 

Mindkét gyártó cég ügyesen kezeli a médiát, sűrűn jelennek meg olyan újdonságokkal és hírekkel, melyekkel az érdeklődés középpontjába kerülnek. Az Apple már a telefon megjelenése előtt szinte hisztérikus hangulatot keltett a modell körül, azóta árcsökkentéssel, szoftverfrissítéssel, terjesztéssel és más fontos és kevésbé fontos hírrel kerültek reflektorfénybe.

A Goldstriker meglévő készülékek nemes anyagokból készített exkluzív modelljeiről híres.

Legolcsóbb modelljük a sárga Nokia 6300, a legdrágább a Nokia 8800 Sirocco, de az iPhone is kapott már náluk arany borítást.

A platina a hozzá nem értők számára nem sokban különbözik az acéltól, a számozott példányok koppintásával nem lesz nehéz dolga a hamisítóknak. Ebből kiindulva jövő karácsonyra már mindenkinek lehet ál-exkluzív mobilja.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5