A férfiak is megérdemlik a gyémántokat

Címkék: ékszer, óra, gyémánt, Harry Winston, Thom Browne

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A gyémántokkal és különleges ékszerekkel kapcsolatban mindig dúsgazdag nőkre asszociálunk. Thom Browne egyesült államokbeli dizájner elhatározta, hogy megváltoztatja ezt a beidegződést, és férfiak számára tervezett gyémánttal díszített kiegészítőket.

A legendás ékszerész, Harry Winston örökségét továbbvivő dizájner nemcsak a szebbik nem számára készít gyémántokkal díszített darabokat. A férfiaknak apró, diszkrét, de annál exkluzívabb kiegészítőket álmodott meg. Ilyen például a Class Ring nevű gyűrű, amely egy nagyméretű 2,04 karátos gyémántot tartalmaz.

Forrás: www.harrywinston.com
A részletek árulkodnak

A dizájner tökéletesen tisztában van azzal, hogy a részletekben rejtőzik a lényeg: gyémánttal díszített mandzsettagombok, nyakkendőtűk és pénzcsipesz is szerepel a kínálatban.

Arról, hogy az exkluzív kiegészítők mennyibe kerülnek, még a cég honlapján sem találunk információt, nyilván azért , mert ebben a kategóriában az árnak nincs jelentősége. Annyi azonban biztos, hogy egy egyedülálló nyakláncért akár 3 millió dollárt (527 millió forintot) is elkérnek, igaz, elkészítése sokszor 1000 munkaórát is igénybe vesz.

A New York-i Harry Winston a világ egyik legelismertebb márkájává nőtte ki magát. Az órás- és ékszerészcég kiváló és valóban ritka gyémántkreációival vált népszerűvé. A Harry Winston több mint százéves története alatt új fejezetet nyitott az ékszerkészítés történetében.

A Luxury Institute 2007 januári felmérése szerint a luxusfogyasztók a Harry Winstont tartják a vezető exkluzív ékszermárkának.

A cég egy prémium kategóriás órákat gyártó üzemet is nyit Genfben. Első órakollekcióját 1989-ben dobta piacra, és azonnal elnyerte vele a szakma tetszését. Egy óra 10-100 ezer dollárba (1,8 - 18 millió forintba) kerül.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5