Rablók törtek be a milliomos focisztárhoz

Címkék: luxus, ékszer, gazdag, Steven Gerrard

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Kirabolták Steven Gerrard 3 millió fontos rezidenciáját. A brit focisztár felesége és két gyermeke otthon volt, amikor négy maszkos férfi betört, és ékszereket, valamint egy női Rolex-órát vitt el több tízezer font értékben.

Forrás: EPA
Senkinek nem esett baja
Négy ismeretlen hatolt be Steven Gerrard házába. A milliomos sportoló felesége, a költekezési mániájáról ismert Alex Curran éppen férje meccsét nézte egy barátnőjével a tévében a 3 millió fontos (1 milliárd forintos) ház nappalijában, amikor zajt hallottak.

A csapatával, a Liverpoollal éppen Marseille-ben játszó focista neje és vendége kiment ellenőrizni, hogy minden rendben van-e, amikor szembe találták magukat a betörőcsapattal.

A rablók ekkor elmenekültek a merseyside-i ház főbejáratán át, de még így is sikerült néhány komolyabb értékétől megszabadítaniuk a sztárpárost, többek között több ezer fontnyi ékszertől, autókulcsoktól és egy női Rolex-órától.

A 26 éves Alex Curran, akinek két kislánya, Lilly Ella és Lexie fent aludtak az emeleten, azonnal értesítette a rendőrséget.

Öröm az ürömben a család sértetlensége mellett az volt, hogy az egykori kozmetikusból focistafeleséggé előlépett nő éppen aznap vett férjének karácsonyra egy 10 ezer fontos (3,5 millió forintos) Cartier-órát, amit végül nem vettek észre a betörők.

Az ismeretlenek fosztogatása persze anyagilag biztos nem lesz nagy hatással az esküvőjükre egyes becslések szerint mintegy fél- és egymillió font (176-353 millió forint) közötti összeget költő kerülő párra.

A szőke szépségnek a leánykérést illetően ugyancsak nem lehetett oka panaszra, hiszen 2005 februárjában párja egy 30 ezer fontos, vagyis közel 11 millió forintos jegygyűrűvel lepte meg. A Liverpool-játékos romantikus módon kislányuk, Lilly Ella takarója alá rejtette a tízkarátos gyémánt ékszert.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5