Koporsóba fektetik a vendégeket

Címkék: Utazás, hotel, luxus, Európa, Egyesült Államok

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A gazdag utazók manapság már nem elégszenek meg a luxusszínvonalú ellátással. Egyedi élményekre vágynak, és hajlandóak fizetni is azért, hogy koporsóban, a víz alatt, vagy a szálloda padlójában töltsék az éjszakát.

A hoteleket egyre nagyobb kihívások elé állítják tehetős vendégeik növekvő igényei. Hiába szolgáltatják az uniformizált, több száz szobával rendelkező hotelóriások az állandóságot és a maximális kényelmet, a vendégek egy része egyedi élményekre és rendhagyó szálláshelyekre vágyik.


Bjorn Hanson "hotelelemző" szerint egy túlságosan egyedi, extrém hotel létrehozása igen kockázatos vállalkozás. A vendégek tűrőképességének határait azonban igen nehéz kitalálni, és úgy tűnik, van kereslet az extrém körülményeket biztosító szálláshelyekre.

Ágy helyett koporsó

Elvarázsolt kastélyra emlékeztet a berlini Propeller Island City Lodge nevű szálloda, ahol a vendégek kérésre koporsóban vagy a padlóba süllyesztve is eltölthetik a éjszakát. A szálloda 31 szobájának mindegyike valamilyen bizarr meglepetést ígér. Az egyikben a régimódi, hatalmas ágy a padló felett lebeg (a rögzítés csak alulról látszik), a vendégnek pedig olyan érzése támadhat, mintha a szekrény kiemelkedne a falakból.

Az ágy máshol kötelekre függesztve lóg, és csak létrán lehet megközelíteni, esetleg baldachin helyett piros üveg takarja. A tükörszobában különböző szögekben és méretekben elhelyeztt  tükrök keltenek szürreális hatást, de a legfurcsább mégis az a azoba, ahol a bútorok a plafononról lógnak, a valódi ülő- és fekvőalkalmatosságok pedig a padló felnyitható darabjai alatt rejtőznek.

Forrás: http://www.propeller-island.com/
Elvarázsolt kastély

A "Nagymama szobájának" elnevezett helyiség a gardróbban rejtőzik. Egy szoba 70-115 euróba (18-30 ezer forintba) kerül személyenként egy éjszakára.

Barlangok és jéghotelek

Az egyesült államokbeli Parthenonban taláható barlanghotelt, a Beckham Creek Cave Havent az Ozark hegység szikláiból vájták ki.

A név senkit ne vezessen félre, nem Victoria Beckham legújabb hóbortjáról van szó.

A szálloda eredete a hidegháborús időkig nyúlik vissza, ugyanis eredetileg óvóhelynek készült.

A luxushotel szobáinak mennyezetét és falait az eredeti szikla adja, a zord környezet pedig luxuskörülményeket rejt.


 

 

1.  Koporsóba fektetik a vendégeket
2.  Szobák a víz alatt

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5