Milliomosok karácsonyi kívánságlistája

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy cég összeállította a gazdagok kívánságlistáját, amelyből kiderül, hogy a milliomosok mostanában olyan ajándékokra áhítoznak, amelyek nem férnek el a karácsonyfa alatt. Autólift, házi wellnessközpont és privát borospince szerepel az áhított ajándékok között.

Tévedés lenne azt hinni, hogy nehéz ajándékot találni azoknak az embereknek, akiknek luxusautók sorakoznak a garázsában, és minden és nemcsak egy luxusrezidencia, hanem több exkluzív nyaraló és villa is a birtokukban van.

Lift is kell hozzá

A Royal LePage Real Estate Services nevű cég összeállított egy 10-es listát a gazdag fogyasztók karácsonyi ajándékigényeiről. Még véletlenül se gondoljunk olyan kívánságokra, mint például egy hatalmas gardrób, vagy egy több kocsi elhelyezésére is alkalmas garázs.

A luxuséletmód egyik legjellemzőbb vonása az, hogy a legtrendibb kiegészítőkkel szerelik fel az ingatlanokat - mondta Elli Davis, a felmérést végző sales Royal LePage sales-e.

A kívánságlista élén olyan luxusingatlan-felszerelések állnak, mint a belső térben elhelyezett autómosó, vagy a saját wellnessközpont. A felmérésből kiderül, hogy a dollármilliomosok vágyainak netovábbja egy autólift, ugyanis azok számára, akik megszállottan gyűjtik a luxusjárműveket, elengedhetetlen felszerelés, amennyiben csak felfelé tudják növelni a garázs kapacitását.

A lift egyébként nemcsak a luxusgarázsok szükséges tartozéka, hanem a többszintes házon belül is nélkülözhetetlen. A felszerelés és a beszerelés kb. 30 ezer dollárba (5,1 millió forintba) kerül.

Természetesen a luxusotthonok szükséges tartozéka, a spa, és a tornaterem mellé legalább egy jógázásra kialakított helyiség vagy egy mini Pilates-stúdió is dukál. Egy komplett egészség- és wellnessközpont legalább 50 ezer dollárba (8,6 millió forintba) kerül, a határ a csillagos ég.

Sokan saját borospincét szeretnének kapni

Míg sokan egy-egy palack különleges bornak is örülnek, a milliomosok egész borospincét szeretnének ajándékba kapni, természetesen a kóstolásra alkalmas külön helyiségekkel. Aki egy ilyet szeretne venni, 60-150 ezer dolláros (10-26 millió forintos) kiadásra számíthat, legalábbis a tengerentúlon.

A kutatásból kiderül, hogy a milliomosok bolondulnak a concierge szolgáltatásokért. Imádják, ha mások foglalnak nekik asztalt, megveszik nekik az operajegyeket, vagy elviszik vagyont érő öltönyeiket a tisztítóba. Egy bejárós concierge órabére 50-75 dollár (8600-13 ezer forint), de a közvetítő cégek csak minimum 50 órás szerződésekkel foglalkoznak.

Ha a keret eléri az 50 ezer dollárt, saját médiaszobát is lehet ajándékozni milliomos családtagjainknak. A privát mozi és wellness részleg után jöhet a hobbi űzésére fenntartott helyiség a házon belül, mint például a varrószoba. Ezt már 5000 dollárból (860 ezer forintból) meg lehet úszni, ha az igényeink nem túl nagyok.

Az aggódó dollármilliomosok néhány gombnyomással irányítható, áttekinthető biztonsági rendszereket szeretnének olyan monitorokkal, amelyekkel nemcsak luxusotthonukat, hanem a exkluzív nyaralóikat és viláikat is szemmel tarthatják.

Úgy vélik, a biztonság megér 25 ezer dollárt (4,3 millió forintot.)

Ezek után magától értetődő kívánság egy fűtött kocsibejáró, járda és garázs, mert a fagy és hó a milliomosok háza táján sem tesz kivételt.

A kívánság 56 négyzetméternyi kocsibejáróra számítva 5000 dollárért (860 ezer forintból) valósulhat meg, szerelési költségek nélkül.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5