Masszázságy nem csak alvásra

Címkék: luxus, high- tech, ágy, Hollandia

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A holland alvó- és szórakoztatóközpont beépített HD televíziót, iPod dokkolót és surround hangzást kínál. Film közben a masszázsfunkció kényeztet.

A luxus, technika és kényelem szavak írják le legpontosabban ennek a fekvőalkalmatosságnak a lényegét - amennyiben egyáltalán ágynak nevezzük ezt a médiaközpont-szerűséget.

A Hollandia International minőségi ágyakat gyártó cég összeépített egy kényelmes ágyat egy 80 centiméteres képátmérőjű Sony HD tévével, amit kényelmesen nézhetünk két méter távolságból, amit a matrac kínál.

Ki tudna ebben aludni?

Az Platinum Luxe Elite modell tartalmaz továbbá egy Bravia térhatású hangrendszert (a mélynyomó a matrac alatt van), egy ötlemezes DVD/CD-tárat, öt, surround hatást nyújtó hangszóróval és iPod dokkolóval. Ki akarna ebből bármikor is felkelni?

A luxuskényelmet nyújtó ágyba profi masszázsfunkciókat is építettek, összesen 12 program közül választhatnak a hátfájósok és a kényelemszeretők. Ez a funkció automatikusan kikapcsol fél óra után, hogy alvás közben ne menjen feleslegesen. A hangulatról a beépített ambient világítási rendszer gondoskodik, amit akár a választott filmünkhöz is igazíthatunk.

Nem csak a funkciók sokaságára figyeltek a tervezők, a dizájnt és a praktikus szempontokat is szem előtt tartották. Az ágy vázát például egy olyan új, olasz fejlesztésű szövettel borították, melynek szintetikus alapanyaga védelmet nyújt a háziállatok káros mellékhatásai ellen. Annak sincs oka aggódni például, aki macskát tart, az éles körmök ebben a szövetben nem tudnak kárt tenni.

A kilencven kilogramm súlyú alkalmatosságot behúzható kerekei segítségével egy ujjal is mozgathatjuk. Fehér és szürke színben kínálják, és elérhető lesz egy további extrákat nyújtó verziója, melyben a masszázs a zene ritmusára hangolható. 

Az amerikai vevőknek csak most mutatták be a luxusalkalmatosságot, miközben Moszkvában már tíz darabot eladtak belőle. Ára 35 ezer dollár, azaz 6 millió forint.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5