Százezrekért haknizó sztárok

Chilembu Krisztina

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A sztárok egyik legjelentősebb bevételi forrása a különféle rendezvényeken és szórakoztató műsorokban való szereplés, vagyis a haknizás. Utánajártunk, mennyi pénzért vállalják a hazai hírességek az igényes és kevésbé színvonalas rendezvényeket.

A hakni szó eredetileg az jelentette a Magyar Színházművészeti Lexikon szerint, amikor egy színházi színész színházilag ellátatlan területen, illetve színházba rendszeresen nem járó közönség előtt lép fel művelődési intézményekben vagy vendéglátó- és szórakoztatóhelyeken tartott előadásokban. A körülmények miatt ezeket az előadásokat a művészi színvonal alacsonyabb szintje jellemzi.

Haknizó sztárok

A felkérések ma már nem csak színművészeknek, hanem a televízióból és a rádióból ismert sztároknak és médiaszemélyiségeknek szólnak, hiszen sokan nem is ismerik azokat a színészeket, akik nem szerepelnek a tévében vagy a bulvárlapokban.

Forrás: Red Lemon Média
Kustánczi Lia és Dundika pénzt keres

Meglehetősen nagy számban fordulnak elő celebek italcégek rendezvényein, ahol jelenlétükkel és egyéniségükkel dobják fel a bulit, már akinek van olyan. Műsorvezetők, playmate-ek, megasztárok, valóságshow-túlélők és egyéb hírességek tömegei vállalnak plázamegnyitókat és egyéb eseményeket, hogy kiegészítsék keresetüket.

A sztárok ismertségét és keresettségét természetesen a PR ügynökségek is elősegítik. A Red Lemon Média ügyfelei között olyan sztárokat találhatunk, mint Gáspár Laci, a Fiesta együttes, Emilio vagy a No Thanks.

Kiszel Tünde ingyen tévéért áll sorba, Ganxta Zolee, Gianni, Maksa Zoltán és más hírességek kispályás focibajnokságon vesznek részt, Kustánczi Lia és Dundika virtuális fociórákat vesz a Pólus Centerben. "Odafigyelünk arra, hogy az egyes eseményekhez kötni tudjuk az embert" - mondja Biár Gabriella, a Red Lemon Média munkatársa. "Dundika és Kustánczi Lia például kifejezetten érdeklődnek a számítógépes játékok iránt".

A lenézett műfaj általánosnak mondható, és senki sem botránkozik meg azon, hogy egy A kategóriás híresség két tévéműsor között a kerepestarcsai művelődési ház színpadán, egy pláza parkolójában vagy akár egy milliomos születésnapján lép fel.

Már csak azért sem, mert a tengerentúlon sem veszik ezt annyira a szívükre a sztárok. Igaz, kicsit többet tesznek zsebre, de nekik is belefér, hogy orosz milliomosoknak haknizzanak, és elutazzanak a világ másik felére egy kis mellékesért.

Shakira orosz milliárdosoknak haknizik

Annak ellenére, hogy az egyik leggazdagabb nő a showbiznisz világában, Jennifer Lopez is vállal magánfellépéseket.

Az énekesnőt Andrej Melnicsenko, egy Angliában élő orosz milliárdos kereste meg, és egyes hírek szerint 1 millió fontot, vagyis mintegy 362 millió forintot fizetett a dívának egy negyven perces fellépésért. A Roman Abramovics ismeretségébe tartozó milliárdos esküvőjén Christina Aguilera adott elő három számot. Haknizott Moszkvában már Shakira is, és 50 Cent félmillió dollárért (87 millió forint) adott rövid műsort egy manhattani milliárdos lányának rendezett partin. A bulira az Aerosmith-t is szerződtették, 2 millió dollárért.

 

 

1.  Százezrekért haknizó sztárok
2.  Céges rendezvények
3.  Erotikus show-k és sztárgázsik

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5