Felturbózott sportcipők

Címkék: gazdag, ékszer, gyémánt, arany

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Gyémántlánccal ékszerezi fel utcai termékeit egy dél-kaliforniai cipőcég. A Kickbars modelljei 108 darab gyémántkőből és fehéraranyból készült kiegészítővel kerülnek piacra, azaz utcára, áruk 7500 dollárnál kezdődik.

Ma már minden felület potenciális lehetőség a vastag pénztárca fitogtatására, így a gazdagok kelléktárában már éppúgy helyet kaphatnak a gyémánttal díszített mobiltelefonok, mint a négylábú kedvencek valóságos vagyont érő, ékszerszerű nyakörvei.

Rózsaszín, fekete, sőt színes változata is van


Előfordulhat persze, valakinek az is fontos, hogy ne csak kutyája nézzen ki pazarul séta közben, hanem ő maga is sugározza kivételezett anyagi helyzetét. A Kickbars cég éppen erre a szűk rétegre gondolt, amikor sportcipői mellé gyémántból készült kiegészítőt kínál, persze mindezt nem kis pénzért.

A dél-kaliforniai cipőgyártó káprázatos modelljei 7500 dollárnál, vagyis 1,3 millió forintnál kezdődnek, és igazi gyémántok díszítik őket. A Kickbars-modelleket összesen 108 darab, 14 karátos fehérarany láncba foglalt gyémántkővel dekorálják.

Egy pár cipőn összesen 4 karát súlyú drágakövet helyeznek el, de amennyiben a vásárlóknak ellenérzéseik lennének az alapverzióval szemben, egyéb nemes alapanyagokból is választhatnak.

A Kickbars kínálati palettáján szerepelnek ugyanis a fekete gyémántos, rózsaszín zafír, smaragd, valamint rubin kiegészítővel ellátott modellek is. A kiskorú vevőkre szintén gondolt az amerikai gyártó, aki a gyerekeknek külön színes, szintén drágakövekkel kirakott modelleket kínál.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5