20 kilós aranymikulás

Címkék: millió, luxus, elit, ékszer, arany, mikulás

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A kizárólag nemes anyagokkal dolgozó Ginza Tanaka ékszerész- dizájner idén is előállt valami egészen extra műremekkel: színarany mikulását gyémántok díszítik.

Nincs mese, a karácsonyi láz idén is elért a boltokba, Japánban a mikulással együtt. Ginza Tanaka 313 milliós arany mikulást mutatott be, amit csak jövőre vásárolhatunk meg.

Van zsákjában minden jó...

Ez a ránézésre arany festékkel kezelt csokimikulás, esetleg porcelánszobor komoly meglepetéseket tartogat. Annak is, aki csak megemelni szeretné, hogy jobban szemügyre vegye, és annak is, aki szeretné kifizetni.

Nem kevesebb, mint 20 kilogramm tiszta aranyból készült, és 23 gyémánt díszíti, melyeket alkotója, Ginza Tanaka az övébe ágyazott. A kezében lévő, extra minőségű aranyfonalakból szőtt zsák tíz aranyból készült érmet rejt.

A 41 centiméter magas szobrocskát kerek 200 ezer jenért (több mint 313 millió forintért) kínálják, az előrendelők számától függ az, hogy mikor vehetjük át az értékes szobrocskát. Mivel jelenleg három hónap a gyártás ideje, ezért az már biztosan lekésett az elegáns télapóról, aki idén szerette volna ajándékba adni.

Ez azt jelenti, hogy csak jövőre kerülhet a fa alá, hiszen a tervező elmondása szerint a szobrocskát a gyártó cég legnagyobb, tokiói boltjában és Oszakában állítják ki a karácsonyi szezon végén, "tömeggyártására" tehát idén nem kerül sor.

Ginza Tanaka nem veti meg a nemes anyagokat és az azokból készült értékes tárgyakat. Készített már aranyból fürdőruhát, retikült platinából, de az aranyból készült naptárának is volt visszhangja. Kíváncsian várjuk, hogy a következő karácsonyi szezonban mivel áll elő.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5