Szexóra gazdagoknak

Címkék: óra, ékszer, Nirvel, pornó

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Ötpercenként kéjelgő szerelmespárokat építettek legújabb karóráikba a Nivrel cég mesterei, a pajzán perceket egy pengetés is jelzi. A szerkezetek nem mellesleg az időt is mutatják, persze csak annak, aki erre is tud még figyelni.

Nagyot téved, aki azt gondolja az órakészítőkről, hogy a nagy precizitást igénylő munka miatt fantáziátlan, besavanyodott emberekké válnak, akiknek kizárólag a billegőkön és a csapágyakon jár az eszük.

Az óraiparban ugyanis egyre nő azon modellek száma, amelyek éppen azt sugallják, hogy a precíz mesterembereknek az ütemes mozgásról bizony az óráétól teljesen eltérő tevékenység is beugrik, aminek illusztrálásához többnyire a görög vagy a középkori erotikus ábrázolásokból nyernek ihletet.

Az egyik leghíresebb "pornográf" órásmester a dán Svend Andresen, illetve az olasz Antoine Preziuso, ugyanakkor gyárak is készítenek hasonló modelleket.

Az időt is mutatja: AAAMK

A Nivrel két erotikus órát mutatott be eddig, amelyek meglehetősen egyértelműen, a számlapon jelenítenek meg egy-egy pikáns jelenetet (egyes mesterek csak a hátlapon helyezik el a mozgó párokat).

A modelleknek inkább a témája indította be a németországi gyár fantáziáját, semmint a névadás: az egyiket AAAMK, míg a másikat AKKKK névvel illették.

Az AAAMK számlapjának kétségkívül a 18 karátos pár a legfeltűnőbb eleme, amely a koitáló mozgást egy kioldógomb megnyomásával ötpercenként hajtja végre. Ez a művelet egy ötperces percismétlő mechanizmus segítségével történik, amely egy kis húrt is megszólaltat a tok belsejében.

A kioldással nemcsak az ötperces intervallumokat jelzi két pengetéssel a szerkezet, hanem egy pengetéssel az órákat is. A bonyolult szerkezet ugyanakkor nem a Nivrel találmánya, sőt, még csak nem is újdonság, hiszen a svájci ETA kalibergyár 2892-A2 jelű automata kaliberét már számtalan gyár felhasználta. Az óra zafírüveggel és krokodilbőr szíjjal kerül forgalomba.

Szintén félreérthetetlen pozícióban örökít meg egy párt az AKKKK számlapján a Nivrel, a szkelettírozott óra háttérben történelmi bútordarabok láthatók, valamint maga a percismétlős szerkezet, amely semmiben sem tér el az AAAMK esetében alkalmazottól, vagyis szintén ötpercenként készteti a 750-es rozéarany párt a kéjelgésre.

Az ötperces szakaszokat az időmérő két pengőhanggal jelzi, illetőleg ugyanezt a húrt óránként egyszer szólaltatja meg. Ez az óra is krokodilbőr szíjjal, valamint dupla zafírüveggel készül, így a hátlapon is figyelemmel kísérhetjük, ahogy a gravírozott rotor felhúzza a szerkezetet.

A két óra a pajzán párokon kívül - nem mellékesen - az időt is mutatja, azonban más funcióval nem rendelkezik. A modellek áráról sajnálatos módon nem közölt információt a Nivrel.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5