Távirányító aranyból

Címkék: high tech, Gold RC1, luxus, Lantic Systems

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Lantic Systems nevű dán cég a világ legdrágább távírányítóját dobta piacra. A dizájnos, színaranyból készült high tech eszköz decembertől lesz kapható, és 55 ezer dollárba kerül majd.

A Lantic Systemsnél egy normál távirányító is prémium kategóriásnak minősül, ugyanis a cég az információs, biztonsági és szórakoztató rendszerek irányítását egyetlen könnyen használható eszközbe építette, amelynek "egyszerű" változatáért mintegy 1050 dollárt, azaz 182 ezer forintot kell kifizetni.

Forrás: www2.marketwire.com
Egy távirányító is lehet státuszszimbólum


A dániai high end kategóriás szórakoztatóelektronikai eszközök fejlesztésével foglalkozó cég ezúttal valóban a legtehetősebb vásárlók igényei alapján alkotta meg legújabb termékét.

A Gold RC1 nevű arany távirányítót Amszterdamban mutatták be a METS 2007 nevű kiállításon.

A prémium kategóriás eszköz 2007 decemberétől kapható, de már számos előrendelés érkezett a kurióziumnak számító, 55 ezer dolláros (9,5 millió forintos)  távirányítóra.

A távirányító a Lantic Systems egy korábbi, RC1 nevű modellje alapján készült. A letisztult formának és a könnyű használatnak köszönhetően a hi tech piacon az egyik legkeresettebb termék.

A Gold RC1 népszerűsége a dizájn mellett a multifunkcionalitásnak is köszönhető,  hiszen tévékhez és videókhoz, cd- és dvd-lejátszókhoz, riasztókhoz, lámpákhoz, árnyékolókhoz és légkondicionáló berendezésekhez is egyaránt használható.

Ez egy olyan egyedülálló technológia, amely minden szórakoztatóelektronikai eszközhöz és távirányíthatóval működő eszközhöz használható, amelyet a Lantic Systems a megajachtok fedélzetére és az exkluzív otthonok részére tervezett. 


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5