Pincérnőnek állt a milliomos

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy kocsmában vállalt munkát egy multimilliomos brit üzletasszony. A havonta átlagosan több tízezer fontot költő Gill Fielding egy műsor kedvéért bújt vissza régi bőrébe, és pincérkedik óránként 5 fontért.

Jótékonykodni és költeni is szeret
Az ötvenéves Gill Fielding egyike Nagy-Britannia legsikeresebb üzletasszonyainak, aki ennek megfelelően irigylésre méltó körülmények között él.

Az ötvenéves lewes-i nő a Channel 4-en futó Secret Millionaire (Titkos milliomos) című műsor kedvéért, ha átmenetileg is, de lemondott kivételezett helyzetéről, és régi bőrébe bújt.

A háromgyermekes, dúsgazdag anya London északi részében vállalt pincérnői munkát, méghozzá 5,35 fontos (1900 forintos) órabérért.

"Ez egy életre szóló élmény, aminek hatására újraértékeltem a pénz fogalmát, és azt, hogy milyen varázslatos is" - nyilatkozta a hatalmas karriert befutó nő, aki első részvényeit alig 18 évesen, első ingatlanját pedig egy évvel később vásárolta.

Gill Fielding vagyonát ma már 15 millió fontra (5,4 milliárd forintra) becsülik, amit tovább gyarapít saját cégének bevételeivel, amelyben másokat is tanít arra, miként vigyék sokra.

A hölgy saját bevallása szerint mániákus költekező, aki csecsebecsékre is képes havi 20 ezer fontot (7,2 millió forintot) elszórni.

Összesen 10 napig élte a "köznép" életét, olcsó ruhákban járt, szerény szállást kapott és 10 font (3600 forint) zsebpénzt, amiből csak teára, tejre és kenyérre futotta.

A kamerák kereszttüzében megismerkedett egy fiatal, egyedülálló anyával, aki egy egyedülálló szülőket segítő szervezetet működtet, illetve egy tánciskolát vezető házaspárral, akiknek munkáját a műsor végén összesen 250 ezer fontos (90,5 millió forintos) felajánlással segítette. "Ezek az emberek fantasztikus munkát végeznek a közösség érdekében, ezért döntöttem úgy, hogy segítek nekik."

Deluxe Magazin 

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5