Luxus Brand kiállítás - a pénz nem számít

Címkék: luxus, kiállítás, millió, ékszer, óra, arany, Budapest

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

November közepén először kerül megrendezésre az a kiállítás és vásár, ahol csakis felső kategóriás termékekkel és szolgáltatásokkal találkozhatunk. A helyszín az új VAM Design Center.

A Luxusbrand kiállítás az a hely, ahol kizárólag a legdrágább termékekkel és szolgáltatásokkal találkozhat az érdeklődő. Ezek nagy részét nem csak nézni, kóstolni és tapogatni lehet, hanem meg is vásárolhatók.

Pazar fények

A rendezvény exkluzív helyszíne az e hónapban nyíló VAM Design Center a Király utcában. Az új épület két szintjének 3500 négyzetméterén mutatja be közel félszáz kiállító, hogy mit gondol a luxusról.

A kiállításon olyan "hagyományos" luxustermékeket is láthatunk, mint az órák, ékszerek és a különböző divatkellékek, például Zoób Kati Zsolnay kollekciója. Kevésbé megszokott, hogy luxusautók forgalmazói is jelen lesznek, melyek közül néhány oldtimer példányt a helyszínen meg is lehet majd tekinteni.

A kiállítók között olyan nevek termékeivel találkozhatunk majd, mint a BlueBell Block, a Manooi, a Wallendorff, a Berker, a Sieger, valamint a Robbe & Berking. Az, aki belefárad a nézelődésbe, kényeztetheti magát thai masszázzsal, részt vehet nagy értékű borok kóstolásában, de azt is megtudhatja, milyen íze van egy 180 ezer forintot érő koktélnak.

Kényeztető fotelek

Amikor pedig kellemesen ellazult, megtudhatja, milyen az intelligens ház, sőt akár egy floridai ingatlant is vásárolhat magának, esetleg licitálhat leendő berendezésére egy aukción.

A kiállítás első napja zárt lesz, kifejezetten a meghívott és regisztrált VIP vendégek számára. Ennek házigazdája Erős Antónia lesz, a díszvendégek között Szipál Mártonnal és Medveczky Ilonával találkozhatnak a látogatók.

Szombaton és vasárnap bárki megtekintheti a kiállítást, biztos, hogy a sok érdekesség mellett meghívott hírességekkel is találkozni fog, és neves divattervezők bemutatóit is láthatja.

A kiállítás ötlete hasonló nyugat-európai rendezvényekről származik, tudtuk meg a szervezőktől, akik úgy gondolják, hogy már itthon is megtalálható az a réteg, melynek érdemes kizárólag exkluzív termékeket és szolgáltatásokat kiállítani és árusítani.

A Luxus Brand szakkiállítás és vásár helyszíne a VAM Design Center, a Király utca 26-os szám alatt. Nyitva november 16-18. között (az első VIP nap), 10-től 20 óráig, a belépő ára 1900 forint.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5