Jó ügyért vetkőzött a lengyel milliomoslány

Címkék: örökös, PETA, millió, lengyel, modell, Joanna Krupa

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A világ legszexisebb örökösnői sorában tartják számon Joanna Krupát, aki nem mellesleg saját erejéből a legsikeresebb modellek közé is beverekedte magát. A lengyel származású szépség a PETA állatvédő szervezet felkérésére minden ruhájától megszabadult.

Nem idegen tőle a vetkőzés
Joanna Krupa meglehetősen szerencsés körülmények között, Steven Krupa hotelmágnás lányaként látta meg a napvilágot Varsóban.

Az igencsak kedvező külső adottságokkal rendelkező Joanna alig öt éves volt, amikor családja az Egyesült Államokba, egész pontosan Chicagóba tette át székhelyét.

A dúsgazdag örökösnő azonban számos amerikai kolleginájával ellentétben felnőve nem csak a bulizásban, hanem a munkában is jeleskedett, pontosabban modelkedésben.

Olyannyira, hogy a ma 26 éves szépség a világ legjobban kereső modelljei közé tartozik, komoly saját vagyonra tett szert.

Joanna Krupának, akit 2004-ben a Maxim férfimagazin a világ legszexisebb modelljének választott, most új, eddigiénél merészebb, topless fotósorozata látott napvilágot.

A lengyel származású modell, aki olyan illusztris magazinok címlapján tündökölt már hiányos öltözékben, mint a Playboy, a Maxim, az FHM, legutóbb a PETA felkérésére mondott igent.

Az állatvédő szervezet bundaellenes plakátjain a modell előtt olyan sztárok pózoltak és tüntettek egyben a szőrmék ellen, mint Cindy Crawford, Alicia Silverstone, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Kate Moss, Elle Macpherson és Christy Turlington.

A világ legszexibb fürdőruhamodelljének megválasztott hotelörökösnő anyaszült meztelenül hirdeti a plakátokon, hogy kicsit sem tartja szexinek az állatok szőréből, bőréből készült kreációkat.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5