Gyémántban küzdhetnek a bokszolók

Címkék: gyémánt, arany, luxus, Amerika, ékszer, boksz

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Méret után készít ékszerszerű kesztyűt egy texasi cég bokszolóknak. A gyémánt és arany felhasználásával készített alapmodellek ára 20 ezer dollár körül mozog, míg a személyre szabottakért ennél jóval többet is fizethetünk.

Pazar ékszereket árusít internetes oldalán és a tévén keresztül egy amerikai cég, amelynek kínálatában egy gyémántokkal gazdagon kirakott bokszkesztyű is megtalálható. A nem éppen hétköznapi darab azonban meglepő módon nem csak gyűjtőknek ajánlott, hiszen a cég modelljei személyre szabottan készülnek.

Más színben is rendelhető

A csillogásra fogékony bokszolók bármilyen színben, mintával megálmodhatják a saját példányukat, és amiatt sem kell aggódniuk, ha a méretüket tekintve az XXL kategóriába esnek.

A TV Johnny ugyanis a termetesebb megrendelők számára is készít ékszer bokszkesztyűt, igaz ez esetben a számla végösszegén komoly nyomot hagy a nagyobb anyagfelhasználás. A cég kézre való gyémántalkotásai - egy normál méretű darab esetében - átlagosan mintegy 20 ezer dollárba, vagyis 3,5 millió forintba kerülnek.

Ez az összeg persze változik a személyre szabott darabok esetében, de a 18 és 22 karátos, valamint a platina alkotások végső ára emellett függ az aktuális világpiaci áraktól is.

A ragyogó alapmodell 10 karát súlyú fehér és 35 fekete gyémánt felhasználásával készült, amelyek foglalatát 70-80 gramm arany (fehér, rózsaszín, vagy sárga) teszi ki.

Amennyiben belefutnánk egy hasonlóan pazar, de nem éppen fogsorkímélő alkotásba, akkor sincs nagy gond. A texasi vállalat ugyanis a gyémántkesztyűk mellett szintén személyre szabott ékszerfogakat is kínál.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5