Eljegyzési gyűrűt vettek Dianának halála előtt

Címkék: gyémánt, font, ékszer, baleset, eljegyzés, Diana

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Különleges felvételt tártak a Diana hercegnő halálának körülményeit vizsgáló brit bíróság élé. Egy biztonsági kamera felvételei szerint a baleset előtt hat órával a hercegnő párja, Dodi al Fayed egy 60 ezer fontos eljegyzési gyűrűt vett a párizsi Repossi ékszerészetnél.

Több mint tíz évvel ezelőtt, 1997. augusztus 31-én szenvedett halálos autóbalesetet Diana és milliomos barátja, Dodi Fayed.

Egy párizsi elit ékszerbolt biztonsági felvételei szerint a párizsi közúti aluljáróban történt baleset előtt alig hat órával a férfi 60 ezer fontért (21,6 millió forint) vásárolt egy gyémánt eljegyzési gyűrűt, míg Diana fodrásznál járt.

Az utolsó figyelmesség

A tragédia körülményeit vizsgáló londoni bíróság tagjai tegnap láthatták először a vásárlásról készült felvételt, amely valószínűleg arról tanúskodik, hogy a hercegnő kezét éppen meg akarták kérni a halála előtt.

A Londonban élő, egyiptomi férfi halála napján tért be az előkelő párizsi ékszerészethez, ahol a drágábbik gyémánt gyűrű mellett egy 11 500 fontos (4,1 millió forintos) darabot is vásárolt.

Az olcsóbbik példányt és egy arany karikagyűrűt a hatóságok a tragédia után Dodi Fayed lakásában találták meg, egy eljegyzési gyűrűről szóló számla kíséretében.

Dodi édesapját, Mohamed Fayedet, aki egyike a leggazdagabb szigetországiaknak, szintén meghallgatta a bíróság az ügyben. A gyászoló apáról köztudott, hogy évek óta harcol igazáért, miszerint Diana hercegnőt és fiát a királyi család utasítására gyilkolták meg.

Ezzel szemben a szerencsétlenség körülményeit a francia hatóságok hat évig vizsgálták, és arra a megállapításra jutottak, hogy a balesetet az egyébként ittas francia sofőr, Henri Paul okozta, aki gyorsan is hajtott.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5