Luxusautók és szexi fehérneműk

Címkék: luxusautó, luxus, kiállítás, jacht, ékszer, BNV

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Terray István

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Második alkalommal parkolták tele a BNV csarnokait a világ legdrágább autóival. A Luxusautó Show főszereplői mellett motorokat, ékszereket és más exkluzív termékeket is megcsodálhatunk október 23-ig.

Tavaly rendezték meg először, azóta viszont már a bukarestiek és a bécsiek is láthatták a Luxusautó Show-t. Idén október 23-ig tart Budapesten a kiállítás, két csarnoknyi gazdagság várja az arra fogékony közönséget.

Pagani a megnyitón

Ki ne nézné meg azokat az autócsodákat, melyek nagy részével legfeljebb képen találkozhat, mert nem csak nálunk, de még a francia Riviérán is ritkaságnak számítanak. Idén bővült a kiállítás tematikája, motorok és jachtok nagy számban láthatóak, de a lakberendezés, az ékszer vagy az autóhifi elitje is jelen van.A sajtónak és a VIP közönségnek szervezett nulladik napon tekintettük meg a felhozatalt, és kérdezősködtünk a standoknál. A megnyitón Al Roudhan Bader főszervező külön megköszönte a legnagyobb nevű kiállítóknak és támogatóknak jelenlétüket.

Jelen volt Horacio Pagani is, aki a világ egyik legelismertebb sportautókat gyártó cégének tulajdonos-vezetője. A szerény, leginkább kishivatalnoknak tűnő úrról első ránézésre senki nem gondolná, hogy egyik kreálmánya a közelmúltban a valaha szériaautó által leggyorsabb kört futotta a Nürburgringen.

Ő a lehető legegyszerűbben fogalmazta meg, hogyan kell szupersportautót építeni: szenvedéllyel, szerelemmel és odaadással. Pagani szerint a világ legjobb autóit az ehhez hasonló kiállításokon nem csak vásárlók, de az álmodozók is láthatják, és ez fontos annyira, hogy ő szívesen eljött Budapestre. És ha már itt volt hazánkban, bejelentette, hogy cége egy új modellen dolgozik, amely 2009-ben készül el.

Fehérneműk is a kifutón

A szép autók és a szép nők vonzzák egymást, ezt a tételt nem csak a hostessekkel és a közönség hölgytagjaival kapcsolatban tapasztalhatták meg a nulladik nap férfilátogatói, de a Persona és a Sylvia's Secret divatbemutatóján is. A nézők száma jócskán meghaladta a közvetlenül előtte megtartott megnyitóét, és a vakuk legalább annyit villantak, mint azon a helyszínen, amit először vettünk célba.

A Ferrari standja a leglátogatottabb helyek egyike

A Ferrarik és Maseratik forgalmazásával három éve foglalkozik külön cég hazánkban, ők az egyik legszebb standdal vannak jelen a kiállításon, utcai és versenyautókat egyaránt hoztak magukkal. Nekik öröm, a látogatóknak kevésbé, hogy az egyik különlegesség csak a nulladik napon volt látható, mert időközben megvették, és amerikai gazdája maga mellett akarta tudni, indulnia kellett a repülőtérre.

A cég szervízének vezetőjét, Major Józsefet először arról kérdeztük, miért éri meg kiállítani. Véleménye szerint nem az üzletkötés a fontos egy ilyen eseményen, hanem az, hogy jelen legyenek. Ugyanakkor megválogatják, hogy hol mutatják be autóikat, a Luxusautó Show-t komoly eseménynek tartják, ezért gondolták, hogy itt van a helyük.

Becslése szerint nyolcvan magyar Ferrari-tulajdonos van, ezek jó részét ismerik, hisz az újabb autókhoz nem is lehet, csak márkaszervízben hozzányúlni.

 

 

1.  Luxusautók és szexi fehérneműk
2.  Ferrari tulajok típusai
3.  Csúcstrabik és alap Spykerek

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5