Házi spa egymillióért

Címkék: millió, luxus, high-tech, masszázs, zuhany

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Gőzkamra, zuhany, szauna és masszázsszalon egyben: ezt kínálja az angol fürdőszobai termék. Mindezt alig több mint egymillió forintért vehetjük meg, és akár a nappalinkba is kérhetjük.

Kényelmesen beépíthetőek, sokat nyújtanak, ezért egyre népszerűbbek a multifunkciós, használatkész zuhanykabinok. Sok előnyük van az építkezők és lakásfelújítók számára, de ezért igencsak mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk.

Főleg igaz ez az olyan, gyakorlatilag minden megvalósítható funkciót magas színvonalon nyújtó berendezés esetén, mint ez az angol termék. Az edzett üveges kabinban a legkülönbözőbb vízi masszázsban részesülhet az, aki ki tudja fizetni a 3200 fontos (mintegy 1,2 millió forintos) árát.


Akár a nappaliba is

A funkciók között olyan, távirányítóval kontrollálható különlegességeket találunk a magától értetődő gőz- és hőmérsékletszabályozáson kívül, mint például a rádió, cd, drótnélküli audió, de bevihetjük a mobilunkat is, annak sem lesz semmi baja használat közben.

A gyártó ígérete szerint az összes funkció a maximális kényelmet szolgálja, bár nem biztos, hogy mindenki örül, ha még a zuhany alatt is csörög a telefonja.

Ahhoz, hogy igazi spa hatása legyen fürdőszobánknak, talán csak a gyógyvíz hiányzik, bár minden bizonnyal ez is megoldható. A szolgáltatások között még légforgatót, speciális sterilizátort és különleges világítást is találunk. A kabin másik fele nem más, mint egy kis méretű, de teljes értékű szauna, ahova akár ketten is beférnek.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5