Életmentő kutyák nyolc millióért

Címkék: milliomos, luxus, gazdag, állat

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A tehetős emberek haszontalan luxustárgyai és agyonajnározott négylábúi között kiemelt helyet érdemelhetnek a védőkutyák. Az akár 45 ezer dollárba kerülő, kiképzett ebek nem csak a család barátaivá válhatnak, de adott esetben életmentővé is.

 
Forrás: http://www.harrisonk9.com/
Ő véd meg minket?
Egy gazdag család életében különösen jelentőséggel bírnak a drága porcelánok, a stílusos berendezés, a luxusautók vagy éppen a villáikat védő, legmodernebb biztonsági rendszerek. Ez utóbbiak mellé azonban, bár nem olcsó mulatság, érdemes beszerezni egy négylábú test- és házőrt is. Ilyeneket nevel az amerikai Harrison K-9 Security Services nevű cég, méghozzá kitűnő "minőségben".

Az 1975 óta működő cég "kutyakollekciója" kizárólag a legjobb európai (köztük német, magyar, cseh, belga, dán) vérvonalú szülőktől származó németjuhászokból áll.

A cég méregdrága neveltjei jelentős kiadásnak számítanak még a dollármilliós vagyonnal rendelkezők esetében is, de cserébe el nem hanyagolható biztonságot nyújtanak, szemben a könnyen megbütykölhető riasztórendszerekkel, átmászható kerítésekkel, vagy a "tuti biztos" helyre dugott Remingtonnal.

A BMW M Coupe-árban, akár 45 ezer dollárért (közel 8 millió forint) kínált, az öreg kontinensről származó Harrison-kutyák alapos, szinte katonai kiképzést kapnak.

Az Egyesült Államokba érkezve minden eb rendelkezik már egy alapfokú "végzettséggel", így probléma nélkül teljesíti a parancsokat négy nyelven is. A cégtulajdonos, Harrison Prather elárulta, tanítványai gazdáik kérésére belépés előtt átkutatják a házat, nem hátrálnak meg a pisztolylövés hangjára sem, ráadásul a mérgezett ételt is felismerik.

"Ha egy Harrison K-9-es parancsra elkapja valamely végtagodat, biztosan nem fogod használni, valószínűleg soha többé." - jellemezte családi célokra is kitűnően alkalmas növendékeit Prather. Az ilyen kiképzésű kutyákat egyébként igen sokan (például vezérigazgatók, hírességek, sikeres sportolók és politikusok is) előszeretettel választják védelmezőként, illetve társként.

A vastag pénztárcájú vevők természetesen életformájuk szerint is válogathatnak az éppen eladó, átlagosan 20-30 ezer dolláros (3,5-5,3 millió forint) prémiumkutyák közül, amiknek személyi lapjukon szerepel az is, hogy kedvelik-e a macskákat, az utazást, vagy barátságosan viselkednek-e a kisgyerekekkel.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5