A Vörös téren nyit üzletet a De Beers

Címkék: Oroszország, luxus, gyémánt, ékszer, De Beers

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A világ legnagyobb gyémántkitermelője Moszkvában, a Vörös téren lévő GUM luxusáruházban nyit ékszerboltot. A stratégiai fontosságú üzletnyitás után a De Beers vegyesvállalat keretében gyémántkitermeléssel is foglalkozni akar Oroszországban.Tekintse meg a GUM luxusáruház képeit!

A szovjet korszak egykori bevásárló-szentélyében, a GUM áruházban nyit gyémántüzletet a De Beers, ahol ma már a világ legnagyobb luxusmárkáiból válogathatnak az orosz milliomosok. A világ legnagyobb gyémántkitermelőjén kívül más nagy ékszerkereskedelmi cégek is Moszkvába tartanak, ugyanis az orosz főváros ma a luxusfogyasztás terén a világelsők között van - számolt be augusztus 29-én a Vedomosztyi című orosz lap.

A De Beers 2001 óta foglalkozik ékszer-kiskereskedelemmel, s ehhez a Louis Vuitton Moet Hennessyvel, a világ legnagyobb, luxuscikkeket gyártó vállalatával alapított céget. Azóta közel 20 boltot nyitott világvárosokban, ezek forgalma 2006-ban 100 millió dollárt tett ki. A tervek szerint idén újabb 15 De Beers ékszerbolt nyílik a világon.

Az 1888-ban (újra)alapított monopólium azonban a legújabb hírek szerint a világ második legnagyobb gyémánttermelőjével, az orosz állami tulajdonú Alrosával alapítana vegyesvállalatot - mondta Nigel Keezer, a De Beers képviselője az Interfax hírügynökségnek.

Keezer azt is elmondta, a De Beers hamarosan négy nagy gyémántbányát nyit meg: kettőt Kanadában és kettőt Dél-Afrikában, s az utóbbiak közül az egyikben a tengerfenékről hozzák fel a gyémántokat.

A gyémántpiac várható alakulásáról szólva a Keezer kifejtette: a szakemberek egyetértenek abban, hogy a nyersgyémántok ára emelkedni fog, mivel a kereslet nő, a kínálat szintje pedig változatlan marad.

Deluxe Magazin

Korábban:

Megtalálták a világ legnagyobb gyémántját

Megtalálták a világ legrégebbi gyémántjait

Gyémántbányász hajó Dél-Afrika partjainál

A gyémánt útja

Gyémánttal a csúcsra - A De Beers-sztori

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5