Kétmilliós lekvár

Címkék: étel, millió, ital, párlat

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Duerr cég exkluzív lekvárt adott ki a cégalapítás 125. évfordulójának alkalmából. A különleges, méregdrága whiskyt és pezsgőt tartalmazó lekvárból egyetlen üveg csaknem 2 millió forintnak megfelelő összegbe kerül.

Forrás: http://www.packagingdigest.com/
Duerr lekvár - 2 milliós élvezet
A Duerr jubileumi kiadása jelenleg a legdrágább lekvár a világon. Egyetlen üvegért 5000 fontot, azaz csaknem 2 millió forintot kérnek. Ha az impozáns külsejű kristályüvegben található lekvárral megkenve szeretnénk elfogyasztani egy szelet kenyeret, mnitegy 80 fontnyi, vagyis 30 ezer forint értékű kiadásra kell számítanunk.
 
Az elképesztő ár az exkluzív hozzávalók rendkívül magas beszerzési összegének köszönhető. A legköltségesebb hozzávaló a világ egyik legdrágább whiskyjeként számon tartott Whyte & Mackay Dalmore 62, amely 3450 fontot, azaz 1,3 millió forintot tesz ki a lekvár teljes összegéből. A Dalmore 62-ből egyetlen üvegért 32 ezer fontot, vagyis 12 millió forintot kell kifizetni.

Az árat 348 fonttal, azaz 133 ezer forinttal emeli a Pol Roger által palackozott exkluzív pezsgő. A Winston Churchillnek ajánlott különleges cuvée a franciaországi szőlőbirtokok válogatott boraiból készül. A legenda szerint Churchill hagyományos angol reggelijét egy szelet lekváros toasttal fogyasztotta el, és a napot gyakran indította egy pohár Pol Roger pezsgővel.

További 120 fonttal, azaz 46 ezer forinttal növeli az árat az ehető, 24 karátos aranyból készült díszítő levél, a kézzel készített, egyedi tervezésű kristályüveg pedig 1000 fonttal (380 ezer forint) járul hozzá a végösszeghez. Arról, hogy mennyibe került a felhasznált gyümölcs, a gyártó nem közölt információt.

Deluxe Magazin

Korábban:

Luxuskávé macskaürülékből

Ötcsillagos piknik

Mit igyunk a lecsóhoz?

Egzotikum a tányéron

Kaviár-megsemmisítésbe kezdenek az oroszok

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5