Ékszerésznek csapnak fel a Trumpok

Címkék: ékszer, sztár, milliárdos, kreáció, Ivanka Trump

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Ékszerészként próbálja megállni helyét Ivanka Trump, a multimilliárdos Donald Trump idősebbik lánya. Erre természetesen nem a pénzszűke vagy a mindennapi betevő utáni hajsza kényszeríti a szép és dúsgazdag hölgyet, mindössze az, hogy a hírességek világában sikkes hobbinak számít a saját név alatt futó ékszerkollekció. A lány példáját a legfrissebb hírek szerint maga a milliomos apuka is követi.

Ivanka és Donald Trump
A hollywoodi sztárok világában szinte már természetesnek számít, hogy a hírességek saját nevük alatt futó ékszerkollekciókat terveznek, illetőleg terveztetnek. Paris Hilton a világhírű bázeli órakiállításon, a Baselworldön mutatta be a nevét viselő karórákat és ékszereket, Heidi Klum a Mouawad cég zászlaja alatt vonult be a celeb-ékszerészek közé, míg Sarah Ferguson személye arra példa, hogy uralkodócsalád tagjaként is felcsaphat valaki aranyművesnek.

Ivanka Trump sem akart kimaradni a sorból, ezért gondolt egyet, és beállt a sztárékszerészek sorába. A nevét viselő kollekció várhatóan szeptemberben jelenik meg az amerikai üzletekben, amelyek közül az első New Yorkban, a Madison Avenue-n nyílik meg, ezt követően Las Vegasban vásárolhatunk "Ivanka Trumpokat".

A hírességekből lett ékszerészekkel kapcsolatban gyakran merül fel a kérdés, hogy mennyiben eredeti az alkotás, és mennyiben egy szakmabeli cég készíti a híresség nevét viselő darabokat. Ivanka Trump a kollekcióról azt mondta: "ez az első teljesen független vállalkozásom, és már nagyon izgatott vagyok miatta". Az ékszerekről egyelőre nem készültek sajtófotók,  Ivanka Trump azonban annyit már közölt, hogy "nagyon modern lesz, abszolút laza, és egy kicsit a régi Hollywoodra fog emlékeztetni".

A milliomoslány azt is elárulta, a kollekció nem lesz "túlságosan drága", persze az egészen más kérdés, hogy Donald Trump lánya számára mi számít kirívóan drágána. A People magazin szerint a kollekcióban lesz ugyanis egy 7 karátos gyémántot felhasználó gyűrű, illetve egy hasonló méretű fülbevaló is.

Ivanka Trump női ékszereket tervez, s hogy ne maradjon foghíjas a termékpaletta, maga Donald Trump is beszáll a vállalkozásba. A milliomos apuka neve alatt a férfi ékszerek készülnek, amelyekkel kapcsolatban az is kiderült már, hogy az M. Fabrikant & Sons-hoz tartozó SHR manufaktúra gyártja őket. A férfi kollekció gyűrűket, mandzsettagombokat, karkötőket és láncokat foglal magába. Egy acél kulcstartóért 95 dollárt (18 ezer forintot) kér el a milliomos, míg egy ónixszal és gyémánttal díszített arany karkötő 5 ezer dollárba (950 ezer forintba) kerül majd.

Deluxe Magazin

Korábban:

Nem mond le rejtekhelyéről a kanadai milliárdos

Sztárok buliztak az ékszerésszel

Akik pénzért szeretik a milliárdosokat

Eladó az USA legdrágább birtoka

A világ legdögösebb milliárdoslányai

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5