Chelsea-falut épít Abramovics

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Ciprust szemelte ki legújabb úri hóbortjának céljául Roman Abramovics orosz milliárdos, aki egy luxusvillákból álló kisközséget épít fel a sziget északi részén. Az általa birtokolt Chelsea labdarúgó klubról elnevezendő falu 2007 végéig épül meg, de további ingatlanüzletekbe is belevágott a mágnás.

Chelsea Village névre hallgat az az üdülőfalu, amelyet Roman Abramovics orosz milliárdos épít az észak-ciprusi Arapkoy környékén a gazdag oroszoknak. A 225 villából álló község Abramovics többi vállalkozásához hasonlóan igen költséges, nem kevesebb, mint 30 millió dollárt, azaz 5,8 milliárd forintot emésztett fel eddig - idéz egy meg nem nevezett török üzleti újságot a RIA Novosti orosz hírügynökség.

Forrás: EPA
Abramovics gazdag oroszoknak épít üdülőfalut

Abramovics három éve kezdett el érdeklődni a törökök által megszállt Észak-Ciprusi Török Köztársaságban (amit csak Törökország ismer el önálló országként, senki más) található területek iránt, ahol 2006-ban 5 millió dollárért (közel 1 milliárd forintért) vásárolt egy földdarabot Arapkoy vidékén. Ezután megkezdődtek az építőmunkálatok, és a tervek szerint 2007 végén fel is épül a Chelsea Village.

A török újság szerint Abramovicsot az idegenforgalmi befektetések is érdeklik. 2005-ben a törökországi Antalyában vásárolta meg a sikkes Istanbul Safisa Hotelt, a múlt héten pedig a török Bodrum és Marmaris resortjait, illetve az égei-tengeri és isztambuli, befektetésre alkalmas helyszíneket látogatta sorra - olvasható a RIA Novosti augusztus 21-i hírében.

Abramovics állítólag egy Keyland névre hallgató, befejezetlen szállodát is vásárolt Marmarisban, az Égei-tengeren pedig egy 350 millió dollár értékű, jelenleg eladó földterületet nézett ki magának. Az orosz hírügynökség szerint Abramovics a Boszporusz-szorosnál is egy villa megszerzésén fáradozik.

Deluxe Magazin

Korábban:

Jachtleső horvátok

Elvitte Roman Abramovics luxusjachtját exneje

Balkán-imádó sztárok

Abramovics montenegrói partszakaszt venne

Abramovics a Holdon szeretne nyaralni

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5