Sztárok buliztak az ékszerésszel

Címkék: ékszer, sztár, milliárdos, parti, arisztokrata

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Nem mindennapi módon ünnepelte meg 55. születésnapját a világhírű De Grisogono ékszerészet feje. Fawaz Gruosi a szardíniai Milliárdosok Klubjában megrendezett rock’n'roll témájú partiján 300 vendég, köztük hollywoodi sztárok és európai arisztokraták mulattak együtt.

Fawaz Gruosi
Fawaz Gruosi nem panaszkodhat, hiszen amellett, hogy ékszereit úgy viszik a hírességek, mint a cukrot, szívesen buliznak is vele. A sztárberkekben igencsak felkapott De Grisogono ékszerészet alapítója és elnöke komoly hírnevet vívott ki magának a fényűző partik szervezésével is, amelyen rendszerint hemzsegnek a filmcsillagok, milliomosok és arisztokraták is.

Az 55. születésnapját a múlt héten ünneplő Fawaz Gruosi ezúttal is hű volt hírnevéhez. A csillogást kedvelő férfi a Miliárdosok Klubját bérelte ki a szardíniai Porto Cervóban, hogy méltó helyszínen ünnepelhessen baráti körével és ügyfeleivel.

A jeles alkalomra összesen 300 vendéget hívott meg. A prominens vendéglistán szerepelt többek között Károly herceg és neje, Camilla, a Forma 1-es milliárdos Flavio Briatore és modell menyasszonya, Elisabetta Gregoraci, Anne Hathaway színésznő és milliárdos párja, Raffaello Follieri, Ivana Trump és vőlegénye, Rossano Rubicondi, valamint a Swarovski-család.

A fogásokat a híres Ciprian mesterszakácsa készítette a megjelent vendégeknek, akiknek mindegyike ezüstsálat kapott ajándékba érkezéskor. Persze a születésnapi parti nem merült ki pusztán egy ültetett fogadásban, hiszen a későbbi órákban valóságos rock n'roll buliba csapott át.

"Szerettem volna úgy megünnepelni az 55. szülinapomat, hogy visszaidézze a fiatalságomat" - mondta Gruosi, aki úgy nyilatkozott, nem csak a rock n'rollért rajong, hanem ezen kor divatjáért is, amely munkájában is rendre inspirálja.

Deluxe Magazin

Korábban:

Bárki vehet gyémántritkaságot

Gyémántbilincs a De Grisogonótól

Egy trükkös óraipari ritkaság

Gyémántporral csiszolják arcukat a gazdagok

Amorf karóra nőknek

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5