Pedálhajtású autót gyárt az Audi

Címkék: Audi, luxusautó, Európa, gazdag

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Piacra dobta legújabb luxusmodelljét az Audi, méghozzá a legfiatalabb, ugyanakkor gazdag szülőkkel rendelkező „vásárlói réteg” számára. A német gyártó összesen 999 darabot készít a kicsiknek szánt pedálos masinából, amelyet nem kevesebb, mint 9700 euróért árusít.

Különleges modellel lepte meg a négykerekűekért rajongó gyerekeket az Audi, amely a legkisebbeknek készített újdonsággal a legendás Auto Union Type C-nek állít emléket. A híres versenyautó, amelyről a "játékszert" mintázták a tervezők, tíz grand prix versenyen is győzedelmeskedett az 1930-as években.

A luxusreplikákat a cég németországi gyárában, Ingolstadtban készítik el, méghozzá csupán 999 példányban. Ennek fényében az sem csoda, hogy a szülőknek 9700 eurót, azaz közel 2,5 millió forintot kell fizetniük a mini versenyautóért.

Forrás: Audi
Luxuskategóriás, 2,5 millió forintos gyerekautó

Persze önmagában a pénz még kevés, hogy gyermekünket egy hasonló autócsodában lássuk, ugyanis kicsiknek szánt Auto Union Type C esetében méretlimit van. A fiatal pilóták legfeljebb 134 centiméteres magasak lehetnek, ha egy hasonló négykerekűvel kívánják szelni a köröket a szüleik birtokán. A versenyzéshez továbbá jó kondíció is szükségeltetik, ugyanis motor helyett pedálos szerkezet áll a milliomoscsemeték rendelkezésére.

Az Audi megközelítően 2,5 millió forintos gyerekautója a felnőtthöz hasonlóan igényes kivitelezésű: a karosszéria könnyű, elsőosztályú alumínium, és a bőrülést kézzel varrták az ingolstadti szakemberek. A 900 alkatrészből álló pedálos "motor" és a hétsebességes váltó a könnyű meghajtást szolgálja. Ha túl gyorsan hajtanánk az ifjú pilóták, hidraulikus tárcsafékkel lassíthatják le életük feltehetően első Audiját.

Deluxe Magazin

Korábban:

Csomagtartóhoz szabott bőröndök

Sportkocsiról mintázták a szárnyas óraritkaságot

Luxusautó végszükség esetén

Gyémánt sebváltó egy autó áráért

Luxusórát készít a Maybach

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5