Amorf karóra nőknek

Címkék: óra, divat, kreáció, ékszer

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Jelesre vizsgázott figyelemfelkeltésből a Piaget egyik vadonatúj női karórája, a Miss Protocole sorozat tengeri kagylós modellje, még akkor is, ha az óraszerkezetek közül nem éppen az elegáns külsőhöz illő került a tokba.

Most akkor hány óra is van?
Nyárias dizájnnal frissítette a Piaget a Miss Protocole nevű sorozatot, amelynek legújabb darabjai szokatlan alakjukkal, szín- és formavilágukkal bármely nő figyelmét tüstént megragadhatják. A neves ékszer- és órakészítő újdonságain tengeri motívumok láthatóak: korallok, halak, tengeri csillagok és kagylók.

A számlap ábrái olyannyira harsány színvilágúak, hogy még az apró óramutatókat is lenyomják, igaz, ennek az órának nem pusztán az idő mutatása a kizárólagos funkciója: a 18 karátos sárga vagy fehérarany tok, valamint a 193 darab, 1,1 karát tömegű apró gyémánt dekoráció meglehetősen egyértelmű információt ad magáról a viselőről is.

Az órának azonban mégsem a nemesfém tok, vagy a csillogó gyémántdíszítés a legfőbb erénye, hiszen kizárólag emiatt akár "tömegtermék" is lehetne a luxusórák piacán az új kollekció. A Miss Protocole-t egyéniséggé azonban a tűzzománc dekoráció teszi, amelyet kézzel festenek a Piaget szakemberei, akik 800 fokon égetik ki művüket. A számlapon látható tengeri motívum így minden órán más és más, legalábbis az ecsetvonások nem feltétlen ugyanazok két, a megtévesztésig hasonló modellnél, ugyanígy a kézzel kikevert színárnyalatok között is lehet apró eltérés. Nagy különbségre viszont érdemes számítani, ugyanis a Piaget kézművesei mikroszkóp segítségével festik meg a számlapot, mielőtt az a kemencébe kerül; s ha mégsem sikerülne egy darab, a minőségellenőröknek ki kell szúrniuk a hibásat.

Az újdonság elsősorban a megjelenésével hódíthat, ugyanis a különleges tokba nem mechanikus óramű került. A 57P jelű kvarcvezérlésű szerkezet azonban annyiban mégis kitűnik kategóriájából, hogy a szerkezetet a Piaget fejlesztette ki. A Miss Protocole-lal kapcsolatban egyelőre nem közölt árakat a gyártó.

Deluxe Magazin

Korábban:

Tom Cruise és a Kis herceg órája

Mágnesbarát Rolex

200 ezer dolláros órát ejtettek a Névába

Autóversenyzők luxusórái

Exkluzív órákat pingált ki a graffitis

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5