Julia Roberts az arcával is jól keres

Címkék: Julia Roberts, sztár, vagyon, Hollywood

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Bár Julia Roberts az utóbb években három gyermeket is szült, mégis sikerült a világ tíz legjobban kereső hírességének listáján maradnia. A brit OK! Magazine által összeállított névsorban olyan színésznőket találunk még, mint Sandra Bullock, Halle Berry, Nicole Kidman, illetve az énekesnő Madonnát és Christina Aguilerát.

Forrás: EPA
Julia Roberts jól kamatoztatja szépségét
Ma már számos piackutató intézet és sajtóorgánum vizsgálja a legkülönbözőbb aspektusból a nemzetközi sztárok és üzletemberek dollármilliós vagyonát. Sokan közülük szabályos listákat állítanak fel, amelyek a korosztály, a nem, vagy éppen a foglalkozás tekintetében versenyezteti a dúsgazdag szereplőket. A brit OK! Magazine azoknak a nőknek a keresetét vette górcső alá, és hasonlította össze, akik nap mint nap felbukkannak a világsajtóban.

Az eredmény éppenséggel nem volt meglepő, sőt. A listavezető Oprah Winfrey ugyanis számos hasonló felmérésből került már ki győztesen, egy-egy jól hangzó cím birtokosaként, így ő a 20. század leggazdagabb afro-amerikaija, a tavalyi év legbőkezűbb adakozója, valamint a showbiznisz leggazdagabb nője is.

Az 52 éves, Mississippiből származó nő, bár házasságon kívül, nagy szegénységbe született, saját erejéből tett szert 1,5 milliárd dolláros vagyonára. A nő a karrierjét megalapozó, az 1980-as években indult show-jáért évi 2 millió dollárt, azaz közel 370 millió forintot  tehetett zsebre, míg az azóta alapított produkciós cégének, egyéb televíziós, rádiós és nyomtatott sajtóbeli érdekeltségeinek köszönhetően ez az összeg már 225 millió dollárra, vagyis 41,4 milliárd forintra duzzadt.

Szorosan mögötte olyan hollywoodi színésznők szerepelnek, mint Sandra Bullock, Julia Roberts, Halle Berry és Nicole Kidman, igaz, a sztárvilágból egy énekesnő is felírta magát az öt legjobban kereső nő listájára. A harmadik gyermekének alig néhány hete életet adó Roberts a Forbes magazin hasonló listáján a nyolcadik helyen állt, köszönhetően a 140 millió dolláros, azaz 25 milliárd forintos vagyonának.

A sztárpartikat többnyire elkerülő színésznő a tetemes összeget persze nem csak filmezéssel szerezte. Julia Roberts - számos pályatársához hasonlóan- különböző reklámokhoz adta az arcát, így sokáig a Christian Dior termékeihez, míg tavaly állítólag Salma Hayek utódjaként az Avon kérte fel az Oscar-díjas színésznőt a hirdetéseiben való szereplésre, a pletykák szerint mintegy 2-4 millió dollárért, vagyis 358-715 millió forintért.

A harmadik helyen álló Madonna nem az egyetlen énekesnő a tízes összesítésben, hiszen a sokat turnézó Christina Aguilera ugyancsak komoly dollármilliókkal növelte bankszámláját az utóbbi hónapokban.

A brit lap listáján a legfiatalabb szereplő Jessica Alba, akinek színésznői képességeit sokan vitatják, szépsége azonban mindenért kárpóolja. A fiatal sztár ugyanis a reklámipar adta lehetőségeket is kihasználja, egyre duzzadó vagyonát jelentős mértékben segítették a különböző cégek által felkínált reklámszerződések is.

Deluxe Magazin

Korábban:

Kylie Minogue letolta Russell Crowe-t

Dollármilliókat költ galériájára Elton John

Tom Cruise luxusautókat vett Beckhaméknek

Angelina Jolie 220 millió dolláros házassági szerződést köt

Kate Hudson idős milliárdossal randevúzott

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5