Gyémántbikini 2 milliárd forintért

Címkék: divat, gyémánt, Aquadress

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A különleges szabású fürdőruhákat gyártó Aquadress eddig leginkább csak Japánban volt ismert, a gyémántból és műanyagból készített, négy tagból álló kollekciója azonban világszerte feltűnést keltett. Az ékszerekből megalkotott, igen keveset takaró bikinik ára a legdrágább luxusingatlanokéhoz mérhető.

Mi tagadás, ennyire drága fürdőruhákat igen ritkán lát az ember, pedig a különböző divatházak mindent megtesznek azért, hogy feltornázzák az árakat. 10,73 millió dollárért - közel 2 milliárd forintért persze azért csak kevés cég kínál bikinit.

Az Aquadress nevű japán cég a drágakővel készített négyrészes kollekciót a legfelső árszegmensbe pozicionálta. Az exkluzív ékszerbikinik legolcsóbb darabja 1,79 millió dollárba, azaz 320 millió forintba kerül (ez nem gyémánttal, hanem zafírral készül), a legdrágább 10,73 millió dollárt, vagyis közel 2 milliárd forintot kóstál.

Ez a rendkívüli ár függ egyrészt a fürdőruhákat alkotó drágakövek fajtájától, másrészt a kövek minőségétől, s a cég hozzáteszi, az összegek a világpiaci árak alakulásához képest is változhatnak. A köveket mindegyik modell esetében platina foglalatba helyezik, amelyet beleszőnek egy átlátszó vinilbe (ez takarja a kebleket és a szeméremdombot). A pántokat félig átlátszó szilikonból gyártották le, így lényegében csak az ékkövek takarják a női testet.

A gyémánt fürdőruhának nem erőssége a diszkréció

A 320 millió forintos, kék zafír fürdőruhánál a drágakő számos csiszolását használták: kerek, körte, smaragd, princess, marquise és szív alakút egyaránt találni. Ennél drágább a négyrészes kollekció második darabja, a 2,85 millió dolláros (508 millió forintos) rubinbikini, amely vörös csillogásával bármely strand legfeltűnőbb darabja lehet.

A legdrágábbak persze a gyémántból készített fürdőruhák. 8,2 millió dollár (1,46 milliárd forint) az a modell, amelyhez fancy csiszolású, G, H és I színű köveket használtak fel. A kollekció legdrágább, közel 2 milliárd forintos darabja esetében a D színt kapjuk (ami gyakorlatilag a színtelenséget jelenti), a kövek tisztasága pedig VS1, VS2, VVS1 és VVS2 (azaz legfeljebb "nagyon kicsi" és "nagyon-nagyon kicsi" zárványokat találunk).

Ezt a csúcsmodellt azonban nem vihetjük el rögtön a polcról, elkészítése 3-6 hónapba is telhet. A 10,73 millió dolláros bikini ugyanakkor nem a legdrágább a világon, hiszen Susan Rosen 30 millió dolláros, azaz 6 milliárd forintos fürdőruhát is készített már.

Deluxe Magazin

Korábban:

Luxusfürdőruhák nemcsak nappalra

Aranyból készült fürdőruha

Elkészült a világ legdrágább bikinije

A pamutdressztől a fecskéig

Aranyba lépett egy kínai modell

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5