Luxusfürdőruhák nemcsak nappalra

Címkék: Mischka, divat, divattervező, kreáció

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Badgley Mischka tervezőpáros Miamiban mutatta be legújabb fürdőruha-kollekcióját. Az exkluzív úszódresszeket és bikiniket a glamour eleganciája és csillogása jellemzi, az inspirációt pedig a 40-es évekből merítették a designerek.

A kollekciót a hírességeknek és az elit körök hölgyeinek ajánlják. A luxusfürdőruhák ugyanis annyira elegánsak, hogy nemcsak a tengerparton viselhetjük a különleges modelleket. A  hosszú, mintás strandruhák - köztük egy aranyszínű, nyakpántos ruha - könnyedén viselhetők lazán elegáns összejövetelre szolgáló estélyiként is.

Forrás: Getty Images
Különleges hímzéssel díszítik a Badgley Mischka kollekció darabjait

"Némelyik kreáció úgy néz ki, mint egy estélyi ruha" - mondja James Mischka, a tervezőpáros egyik tagja. A kollekció egyik legkülönlegesebb darabja, a skarlátvörös kétrészes fürdőruha például olyan benyomást kelt, mintha ugyanbból a luxus minőségű anyagból készült volna, mint az alkalmi ruhák.

A páros profizmusa az olyan apró részletekben is megnyilvánul, mint például a gyönyörűen kivitelezett, kámzsaszerű nyakmegoldások, illetve a gyönyörű, gyöngyökkel ékesített és különlegesen hímzett anyagok. A tervezők munkáját olyan hímzők segítették, akik a couture jellegű ruhákat is díszítik. Egy fehér egyrészes darabot hímzett barna virágokkal, a fekete bikinit pedig pink ékszerekkel tették egyedivé. Bemutattak egy különleges, mokka árnyalatú fürdőruhát is, amelyet arannyal hímeztek.

A kreációkat a 40-es évek Amerikájának csillogása ihlette. "Ültünk a Beverly Hills Hotel medencéjénél, és elképzeltük, ahogy a 40-es és 50-es évek sztárjai koktélokat iszogatnak" - meséli James Mischka. "Ezek a fürdőruhák a glamour jegyében születtek. A viselőjük úgy érezheti, hogy éppen Palm Beach-en, Caprin vagy St. Tropez-ben nyaral, esetleg egy luxusjachton kápráztatja el a többieket."

Forrás: Getty Images
Nemcsak a tengerparton lehet viselni

A fürdőruhák elkészítése egyáltalán nem jár kevesebb munkával, mint a hosszú estélyi ruhák varrása. A designerek igen sok időt szántak arra, hogy megbizonyosodjanak arról,  kreációikat nemcsak azok a hölgyek tudják majd viselni, akiknek testi adottságai olyanok, mint a 16 éves lányoknak. "A vásárlóink olyan modelleket keresnek, amelyek kiemelik az alakjukat, ugyanakkor elfedik a  hiányosságaikat" - mondja James Mischka.

A Vogue magazin a legjobb 10 amerikai tervező közé sorolta Mark Badgley és James Mischka párosát. Hollywood dívái és üdvöskéi egyaránt szívesen viselik stílusos, ugyanakkor hordható estélyi ruháikat és kreációikat. Időtálló modelljeiket olyan sztárok vásárolják, mint Madonna, Ashley Judd, Jennifer Lopez, Catherine Zeta-Jones, valamint Sarah Jessica Parker. A designerek most egy férfiak számára készülő kollekción dolgoznak, amit előreláthatólag egy év múlva fognak bemutatni.

Deluxe Magazin

Korábban:

Amire minden férfinak szüksége van

Érzéki kollekciók Diortól

Hidegvérű divat

Victoria Beckham a Gucci szégyene

Vagyont érő bugyik


 

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5