Forma 1-es csapatot akar venni a milliomos rapper

Címkék: P. Diddy, milliomos, sport, sztár

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A számos néven ismert hip-hop mogul, P. Diddy állítólag bármit megtenne azért, hogy egy Formula 1-es csapat tulajdonosa legyen. Anyagi akadályai biztosan nincsenek annak, hogy az amerikai rapsztár megvalósítsa nagyszabású tervét.

A csapatvásárlás híre akkor kapott szárnyra, amikor Diddy, polgári nevén Sean Combs új, Unforgivable nevű parfümjének londoni bemutatóján hosszas beszélgetést folytatott Lewis Hamiltonnal, a McLaren tehetséges újoncával. A rapper informális nyilatkozatot is tett, és több ismerősének is megerősítette, miszerint szívesen lenne egy Forma 1-es csapat tulajdonosa.

P.Diddy (Puff Daddy) - akár egy F1 csapatra is telik neki

P.Diddy az első sztár, aki ennyire komoly érdeklődést mutat az autóversenyzés iránt. A ruhatervezéssel és producerkedéssel is foglalkozó rapper bankszámláján van elég fedezet arra, hogy megvásároljon egy Forma 1-es csapatot: 346 millió dolláros, azaz 62 milliárd forintos vagyonával ugyanis ő a hip-hop műfaj egyik leggazdagabb fenegyereke.

Az exkluzív londoni vacsora, amelynek keretében Hamiltonnal tárgyalt, összesen 55 millió forintnak megfelelő összegbe került, és ebből a csak a pezsgőért 36 milliót kellett kifizetnie.

Pénzügyi akadályai tehát nincsenek annak, hogy P.Diddy csapattulajdonos legyen. Előfordulhat azonban, hogy a dúsgazdag zenész nem talál megvásárolható csapatot, nagy részük ugyanis stabil anyagi helyzetben van, egyedül a Spyker lehet esélyes.

A luxus-sportautókat gyártó Spyker Cars-nak állítólag súlyos anyagi gondokkal kell szembenéznie. A holland vállalat részvényeinek árfolyama május végén annyira lezuhant, hogy a Spykernek jelzáloghitelt kellett felvennie.

A hip-hop mogult egyébként anniyra lenyűgözte London, hogy szeretne ingatlant venni a városban. "Nagyon tetszik ez a város, sok időt szeretnék itt eltölteni. A házvásárlás tűnik a a leglogikusabb megoldásnak" - mondta P. Diddy. A rapper a Soho környékén szeretne ingatlant venni, ugyanakkor aggódik a szórakozónegyed bárjaiból származó zaj miatt.  P. Diddy a rossz nyelvek szerint nemcsak a éjszakai életet szeretné közelebbről megismerni Londonban, hanem az exkluzív szórakozóhelyeket látogató hölgyeket is.

Deluxe Magazin

Korábban:

Szívdöglesztő milliomos agglegények

Elit szurkolók a Forma-1 nyomában

Autóversenyzők luxusórái

A Williams F1 Team hivatalos időmérője

Vacsorázzunk hollywoodi sztárokkal!

 

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5