Lakóbusz méretű luxuslimuzin

Címkék: limuzin, luxusautó, dollár

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A világ legnagyobb és leginkább exkluzív limuzinjának az amerikai Midnight Rider számít. A negyven személyes buszt az 1870-es évek vasúti elnöki kocsijainak mintájára rendezték be, bérleti díja pedig egy napra közel 10 ezer dollár.

Több mint húsz éve álmodták meg a földkerekség legimpozánsabb limuzinját, a Midnight Ridert, amelyet végül 2005-re készítettek el, hét év munka árán. A 25 tonnás, 21,5 méter hosszú luxusjárművet kifejezetten hosszabb utazásokra alkalmas járműnek tervezték, így "fedélzetét" minden igényt kielégítően rendezték be.

A Midnight Rider összesen negyven utas szállítására képes, ami természetesen nem jelenti azt, hogy ne bérelhetnénk ki a megalimuzint egy könnyed, romantikus utazásra is, kettesben a kedvesünkkel.

A Midnight Ridert hét évig építették

Amennyiben házassági évfordulónkat egy amerikai körúttal pecsételnénk meg, mégpedig a Midnight Rider segítségével, minimum 270 ezer dollár, vagyis 49 millió forint bérleti díjat fizethetnénk egy hónapra, igaz, ebben az összegben még nem szerepelnek az egyéb kiadások, például a benzin sem.

Annak, aki egy rövidebb kiruccanással is beéri, legalább 3 ezer dollárt, azaz 542 ezer forintot kell fizetnie a minimális bérleti időre, azaz öt órára, cserébe pedig élvezheti a "sokkerekű" nyújtotta szolgáltatásokat.

Az ötfős személyzethez a két sofőr mellett egy hostess és két mixer is tartozik. A szállodaihoz hasonló, klimatizált közegben a vendégek igény szerint tévézhetnek, zenét hallgatnak, bulit csaphatnak a három társalgó valamelyikében, esetleg koktélozhatnak a bárban.

A magas díjszabást számos nyomós ok támasztja alá, ilyen a program exkluzivitása mellett a luxuslimuzin modern technológiája, a járműbelső ötcsillagos lakosztálynak megfelelő, kifinomult kivitelezése, mindenekelőtt pedig a nosztalgikus légkör. A Midnight Rider belső dizájnját ugyanis az 1870-es évek vasúti elnöki kocsijai ihlették.

Deluxe Magazin

Korábban:

Úszó limuzin jár a gazdag utasoknak

Luxusautó végszükség esetén

Ötletek egy fényűző nyaraláshoz

Jetmousine épül milliomosoknak

Királyi szálláshelyek itthon és külföldön

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5