Vilmos herceg multimilliomos lett

Címkék: arisztokrata, elit, Vilmos herceg, sztár

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Betöltötte a huszonötödik életévét, és multimilliomos lett Vilmos herceg. A brit trón várományosa ugyanis idei születésnapját követően szabadon rendelkezhet az anyja, Diana hercegnő által ráhagyott örökség egy részével.

Vilmos herceg 25 éves

Június 21-én töltötte be 25. életévét a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki számára a jeles ünnep más szempontból is emlékezetes lehet.

Vilmos herceg mostantól ugyanis a rá eső 6,5 millió angol fontra (mintegy 2,5 milliárd forint) rúgó örökségrész meghatározott hányadának, 250-300 ezer fontnak (százmillió forint körüli összegnek) a hasznosításáról dönthet szabadon.

A fiatal férfi, aki édesapja, Károly herceg után a második a brit trón várományosainak sorában, az örökség teljes összegével öt év múlva, harmincadik életéve betöltése után rendelkezhet szabadon.

Testvérének, a 22 éves Harry hercegnek ezzel szemben még három évet kell várnia, míg megkapja a rá eső rész első részletét. A 10 évvel ezelőtt Párizsban, autóbalesetben elhunyt Diana összesen mintegy 21 millió fontos (7,7 milliárd forint) vagyont hagyott maga után, nagy részét részvényekben.

A takaros összeget azonban alaposan megkurtította az örökösödési adó kifizetése, amely után már alig 13 millió font (4,8 milliárd forint) maradt a királyi testvérpárnak.

Származásuk ellenére Vilmos és Harry a brit királyi hadsereg alhadnagyaiként hétköznapi zsoldot kapnak, mégpedig évi 22 ezer fontot (8,14 millió forint). Ezt apjuk, Károly herceg kipótolja, hogy jusson megfelelő lakhatásra és egyéb kiadásokra, például részeg tivornyákra is.

A barátnőjével, Kate Middletonnal áprilisban szakító Vilmos ugyanis előszeretettel látogatja London legfelkapottabb és egyben legdrágább bárjait, ami meglehetősen nagy anyagi kiadást jelent. Két hónappal ezelőtt Vilmos herceg egy közel 5 ezer fontos számlát kapott kézhez, miután barátaival hat üveg 1998-as Dom Perignont és számos száz fontos koktélt pusztított el.

Deluxe Magazin

Korábban:

Kétmilliós italszámlát kapott Vilmos herceg

A világ legdögösebb milliárdoslányai

Eladták a világ legdrágább uralkodói fejdíszét

Szívdöglesztő milliomos agglegények

9 milliárd dollárt kapott a kínai Paris Hilton

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5