Aranyba lépett egy kínai modell

Címkék: kreáció, divat, arany, cipő, ékszer

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Arany melltartó, kávéfőző, napszemüveg , hintaló, névjegykártya, talán egyedül csak egy pár ékszerlábbeli hiányzott még a sorból. Legalábbis eddig, hiszen a kínai modell segítségével Anhuj tartományban nemrég bemutattak egy színarany, összesen 680 gramm súlyú magassarkút.

A londoni központú World Gold Council felmérései szerint a világ aranykeresletének túlnyomó többsége az ékszerpiacnak köszönhető. A nemzetközi szervezet elemzői állítják, hogy az ékszerészeti célú vásárlások élénkítik a piacot, amelyen egyre nagyobb nyomot hagy az ázsiai vevők igényének növekedése.

Nem véletlen hát, hogy egyre több luxuskiállítást, nemzetközi ékszervásárt szerveznek a kontinensen, ahol számos különlegeséggel rukkolnak elő nap, mint nap az ékszertervezők, akiknek keze alól olyan különlegességek is kikerültek már, mint arany melltartó, napszemüveg, sőt, egy japán ékszerésznek egy színarany hintaló elkészítésével is sikerült magára vonnia a világ figyelmét.

Ezúttal egy pár tiszta aranyból készült női cipő borzolta fel az ékszervilág és a csillogó női holmik kedvelőinek kedélyét. A ragyogó magassarkút egy olasz mester alkotta, akit a World Gold Council kért fel a nem éppen hétköznapi lábbeli megtervezésére. A kínai Anhuj tartománybeli Wuhuban bemutatott, 680 grammot nyomó darabot egy helyi ékszerbolt tette közszemlére, mégpedig egy modell segítségével.

Bár az arany cipellő áráról nem adtak információt, anyagára - figyelembe véve, hogy egy kiló arany világpiaci ára jelenleg 15 800 euró - hozzávetőleg 10 744 euróba, vagyis közel 2 millió 700 ezer forintba kerül.

Deluxe Magazin

Korábban:

Félmilliárd forint egy hatcentis székért

Egymillió dollárért árulják az orosz balerinákat

Ritkaságok a múzeum titkos termében

A világ legdrágább desszertjei

30 millió dollárt fizettek az istennőért

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5