Harmincmilliós óracsoda a Bulgaritól

Címkék: óra, Bulgari, ékszer

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Bulgari az egyik legszerteágazóbb divatbirodalom, hiszen mandzsettagombtól kezdve polinéziai szállodáig minden szerepel a kínálatban. Nem maradt ki ebből természetesen a karóra sem, amelyek közül a legújabb, az Assioma Multicomplication Squelette hasonlóképpen sokoldalú.

Az Assioma Multicomplication Squelette igazi technikai bravúr, amelynek megalkotásához minden bizonnyal a legjobb szakemberek kellettek, ugyanis a modell nevéhez híven valóban sok komplikációt rejtettek a platinatokba.

A különleges időmérő a percek és órák kijelzésén kívül rendelkezik egy olyan öröknaptárral is, amely a napok és hónapok mellett a szökőéveket is mutatja, illetőleg egy 24 órás kijelzőn leolvashatunk róla egy második időzónát is.

A Bulgari mesterei egy tourbillon gátszerkezetet is beépítettek a modellbe, amely a gravitáció billegőre gyakorolt negatív hatását hivatott ellensúlyozni. Ez a perctourbillon a zafírüveggel ellátott hátoldalon tekinthető meg, sőt, még a rotort is szkelettírozták, hogy annak átfordulásakor is jobban lehessen látni.

A durván 5x4 centiméteres platinatokban a luxusbrand BVL 416 jelű kalibere ketyeg, amely a Bulgari első saját, méghozzá 416 alkatrészből álló óraműve. A korábbi modellek esetében a svájci ETA gyár óraszerkezeteit építette be Bulgari feliratú tokjaiba.

Az Assioma szériának nem ez az első modellje, hiszen a Multicomplication szkelettírozás nélküli változata hamarabb készült el, ennél egy kék-fehér számlap takarja el a 39 rubinköves, 21600-as féllengésű szerkezet alkatrészeit. A BVL 416 összesen 64 óra járástartalékot képes felhalmozni, így az automata órát viszonylag hosszabb ideig is az asztalon felejthetjük.

Az órát 20 példányban készítette el a Bulgari, s ennek megfelelően az ára sem éppen alacsony: 155 ezer dollárba, vagyis 29 millió forintba kerül.

Deluxe Magazin

Korábban:

Luxusórák a Bulgaritól

Balin nyitott luxusüdülőt a Bulgari

Óra a nyolcszög bűvöletében

Bulgari gyémántkiállítás

A három legkedveltebb ékszermárka

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5