Luxus babáknak: gyémántcumi és Maclaren babakocsi

Címkék: luxus, gyémánt, Gucci, bébi

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Ismét megoldottak egy problémát a luxuscégek, hiszen már az újszülötteknek sem kell nélkülözniük az exkluzív tárgyakat - így például a gyémántcumit, a Gucci-kelengyét vagy a Maclaren babakocsit, csak legyen vastag pénztárcájú papa és mama, akik több ezer dollárt kifizetnek az egyes termékekért.

110 ezer forintos babakád
Amikor újszülöttünket hazavisszük a kórházból, az egyik legfontosabb próbatétel minden bizonnyal a fürdetés. Ahhoz, hogy a bébi első otthoni fürdetése igazi élmény legyen, választhatunk egy fölöttébb esztétikus megjelenésű kádat is, amely a formatervezésnek és a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően - dió vagy tölgy - nem néhány ezer forintba, hanem 600 dollárba (110 ezer forintba) kerül.

A csecsemők nyugtatgatására a hollywoodi milliomosok természetesen nem műanyag cumit használnak, hanem ékkövekkel kirakottat. Ezek közül a leghíresebb az Angelina Jolie és Brad Pitt által készíttetett, 17 ezer dolláros (3,2 millió forintos), fehérarany alapú gyémántcumi, amelyet 278 darab, összesen 3 karát tömegű kő borít. Az ékszer a sztárpár keltette hírverés után sorozatgyártásban készül, sőt, azóta már bónusz szolgáltatásként bele is gravírozzák a csecsemő nevét.

A pelenkázás sem kellemetlen munka, amennyiben megnyugtat a tudat, hogy a baba popsija alatt egy 3 ezer dolláros (570 ezer forintos) Goyard szolgálja a komfortot. A luxus pelenkázót megrendelésre készíti el az amerikai gyártó a rendelkezésre álló 10 szín valamelyikében. A babakrémeket egy erre a célra kialakított, 1870 dolláros (350 ezer forintos) Louis Vuitton táskában célszerű hordozni - "vallják" a tengerentúli milliomosok.

Méregdrága gyémántcumi

Amikor még nem tud járni a csöppség, akkor vagy hordozni kell a hátunkon, illetve mellkasunkon, vagy babakocsiba kell ültetni. Előbbihez ajánlható a Gucci 850 dollárt, azaz 160 ezer forintot kóstáló, GG logós babahordója; utóbbihoz pedig a Maclaren GB Type Au (a brit cégnek nincs köze a McLaren Forma-1-es versenyistállóhoz) nevű babakocsi, amelynek karbonszálas vázát kilenckarátos aranybevonat borítja. A luxus babakocsi ára 4 ezer dollár, vagyis 760 ezer forint.

Deluxe Magazin

Korábban:

Exkluzív nyaralás kismamáknak

Légkondicionált játszóház gazdag gyerekeknek

Victoria Beckham a Gucci szégyene

Tervezzen gyémántékszert a neten!

Luxussátrat bérelnek a középkorú hippik a rockfesztiválon

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5