Budapestre jön a világhírű fitneszhálózat

Címkék: Magyarország, gazdag, fitnesz

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Nem egyszerűen jól felszerelt fitnesztermet, hanem szolgáltatások sokaságát, hamisítatlan klubéletet és luxuskörnyezetet kínál a Holmes Place, amely a közeljövőben nyitja meg a több mint 25 éves nemzetközi hálózat legújabb tagját Magyarországon.






Tekintse meg galériánkat!



Régóta keringenek hírek arról, hogy Magyarországra érkezik a Holmes Place, ám most már egészen bizonyos, hogy a három kontinensen jelen lévő, nemzetközi fitnesz- és klubhálózat igen komoly felszereltségű taggal gazdagodik Budapesten. A közép-európai fitneszközpont várhatóan december elsején nyílik meg a főváros központjában, a Gozsdu udvarban.

A Holmes Place-nél rendkívül fontos az egyénre szabott hozzáállás, amit már a klubtagság megszerzése után is megtapasztalhat a vendég. A hely szellemisége szerint nem számít, hogy az illető profi sportoló, vagy éppen kezdő a testedzés terén, az edzők örömmel alakítanak ki személyre szabott edzésprogramokat - ahogy ez a világ bármelyik Holmes Place-ében szokás. Ez azt jelenti, hogy az edzők folyamatosan lelkiismeretesen törődnek a vendéggel, akit jótanácsokkal és szakmai hozzáértéssel támogatnak a kitűzött célok megvalósításában.

Az egészséges test ápolásánál nem érnek véget a Holmes Place szolgáltatásai, a cég ugyanis hasonlóképpen fontosnak tartja a vele harmonizáló szellemet és a lelket is. Az igazi felüdüléshez ezért nem elegendők a legjobb minőségű fitneszfelszerelések sem, bár meg kell hagyni, a Holmes Place szakemberei ezen a téren is maximalisták.

Az edzések egyrészt személyes jelleget kapnak, másrészt pedig a sportolás körülményei ugyancsak egyénre szabottak, hiszen minden klubtagnak szeparált öltözőszekrény, valamint törölköző jut; ezután pedig gőzfürdő, szauna, pezsgőfürdő vagy éppen a kozmetikai részleg várja őket.

A Holmes Place nem egyszerűen egy fitneszklub, ahol a tagok csupán edzhetnek, hanem egy hely, ahol elbeszélgethetnek, egészséges ételeket fogyaszthatnak, vagy egyszerűen csak kényeztethetik, kipihenhetik magukat egy fárasztó nap után.

[holmes]

A Holmes Place zártkörűen működő klub, amelybe bekerülni csak egész éves bérlet megvásárlásával lehet. Ennek az az oka, hogy az 1980-ban alapított életmód-hálózat csak így tud valóban személyre szabott bánásmódot és garantáltan magas színvonalú szolgáltatást nyújtani.

A bérlet tulajdonosa a tizenkét hónapban gyakorlatilag bármikor meglátogathatja a klubot, és tetszés szerinti ideig sportolhat az ott található eszközökkel; amennyiben úgy tartja kedve, akár a hét minden napján is. Az egy éves klubtagság kiváltása azt is jelzi, hogy a vállalkozó szellemű bérlettulajdonos szakít a modern városi élet negatívumaival, és a mindennapok részévé kívánja tenni a testmozgást.

További előnye a nemzetközi Holmes Place-láncnak, hogy az ún. "Club link" klubtagsági kártyával a világ bármely pontján igénybe vehetők a hasonló Holmes Place létesítmények. Ez különösen a sokat utazó üzletembereknél lehet fontos szempont, de egy nyaralásnál is beiktathatunk egy igazi fitneszprogramot, hiszen a hálózat a klasszikus, mediterrán célországokban is jelen van, kezdve Izraeltől Görögországon át egészen Portugáliáig.

A budapesti nyitásig, vagyis december elsejéig azonban egyelőre meg kell elégednünk a környező országok Holmes Place-eivel, amelyek közül a legközelebbi Bécsben található. A klubtagságok értékesítése viszont már megkezdődött a VII. kerület Király utca 13. szám alatti értékesítési irodában.

Elérhetőségek:

1075 Budapest, Király utca 13.
Telefonszám: + 36 1 878 1301,  + 36 1 878 1302 
E-mail: gozsdu@holmesplace.hu
www.holmesplace.hu


Deluxe Magazin

Korábban:

Nem ismernek lehetetlent a luxushotelek

Vonzóbbak lettek a német hotelek

Béres Alexandrát zavarba lehet hozni

Egymással vetekednek a gyógyüdülők

Jakuzzit az óvodásoknak

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5