Sportkocsikat vett az állam pénzén az iskolai tanácsadónő

Címkék: luxusautó, bukás, per, dollár, ékszer

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Börtönbüntetésre ítélhetnek egy amerikai gimnáziumi tanácsadónőt, aki az állam pénzét költötte luxuscikkekre. Sabrina Walkernek technikai hiba miatt utalt át véletlenül az állam 2,6 millió dollárt, amiből ő a legnagyobb lelki nyugalommal sportkocsikat, ékszereket és elektronikus berendezéseket vásárolt.

Vadonatúj közeghez kell hozzászoknia egy amerikai iskolai tanácsadónőnek, aki a diákok arca helyett jó darabig csak elítéltek arcát nézheti majd. Sabrina Walker ellen azt követően emeltek vádat, hogy nyakára hágott annak a mintegy 2,6 millió dolláros (486 millió forint) összeg egy részének, amit véletlenül utaltak az ő számlájára.

A hatalmas összeget eredetileg egy megyei egészségügyi intézménynek (Hennepin County Medical Center) szánták, amely végül az egyetlen volt a 17 kórház közül, amelynek számlájára nem érkezett meg az Egyesült Államok egészségügyi és humán szolgáltatások minisztériuma által március 29-én utalt pénz. A milliók ugyanis a számlaszámban elírt karakternek köszönhetően a 37 éves Walker kisasszony számlájára kerültek, aki élettársa, Charles Lockhart hathatós segítségével rögtön nekilátott a nem hétköznapi összeg elköltésének.

Limuzin kétezer dollárért

Az iskolai alkalmazott, aki addig a minneapolis-i Hopkins Gimnázium diákjainak adott személyes, szociális és továbbtanulással kapcsolatos tanácsokat, a legkisebb gond nélkül kezdte szórni a kórházat megillető pénzt. A nő és párja alig néhány hét alatt 5500 dollárért (1 millió forint) vásároltak ékszert, 4 ezer dollárért (750 ezer forint) tévét és más elektronikus eszközöket, 2 ezer dollárért (190 ezer forint) béreltek limuzint, de luxusautókra sem sajnálták a pénzt.

Mintegy 35 ezer dollárt (6,5 millió forintot) költöttek egy Chrysler Crossfire coupéra és 5400-at (1 millió forint) egy 1969-os Buick Electrára, Land Roverből pedig rögtön kettőre ruháztak be. Emellett félmillió dollárra (93,4 millió forint) vettek letéti jegyet, másik 500 ezer dollárra kincstári jegyet és két magánnyugdíjszámlát is nyitottak.

Deluxe Magazin

Korábban:

Rabszolgatartással vádolnak egy szadista milliomos párt

Pénzmosással vádolják Hollywood ékszerészét

Csalással vádolják a világ legjobb szakácsát

Bűncselekménnyel vádolják az aukciósházat

Közpénzből költekezik a tajvani First Lady

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5