Eva Longoria esküvői tortája testőrt kap

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Kereken 30 ezer dollárért készítteti el esküvői tortáját Los Angelesben Eva Longoria. A drága ínyencséget a vőlegény, Tony Parker és egy külön testőr kíséri a párizsi, egyébként mintegy 5 millió dollárba kerülő esküvő helyszínére.

Hamarosan férjhez megy
Egyre nagyobb érdeklődés kíséri a Született feleségek egyik sztárjának, Eva Longoriának és a San Antonio-i Spurs kosárlabdacsapat játékosának, Tony Parkernek az esküvőjét.

A július 7-i franciaországi esemény körül óriási felhajtást kíván csapni az amerikai ara. A párt kétszáz meghívott jelenlétében adják majd össze a Louvre melletti St Germain L'Aucerrois templomban, míg a lakodalom helyszíne a 16. században épült Chateau de Chantilly lesz majd.

A 32 éves színésznő álomesküvőjének költségeit egyes források 5 millió dollárra, vagyis mintegy 931 millió forintra becsülik, míg a Daily Express már 5,5 millió dollár, azaz egymilliárd forint körüli összegről beszél. A meghívottak névsora ugyancsak figyelemre méltó, hiszen a vendégek közt lesz Teri Hatcher, Marcia Cross, Felicity Huffman, Nicolette Sheridan, Jessica Simpson, Jamie Foxx és Kiefer Sutherland is.

A fényűző esemény egyik legkiemelkedőbb "szereplője" a sztárpár mellett az esküvői torta lesz, amelyet csekély 15 ezer fontért, vagyis 5, 5 millió forintért készít el egy híres Beverly Hills-i cukrászmester, akinek korábbi megrendelői között olyan ismert nevek szerepelnek, mint Tom Cruise, Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Christina Aguilera vagy Oprah Winfrey. Sam Godfrey alkotását különleges óvintézkedések mellett szállítják majd a nagy napon Los Angelesből Párizsba.

A 26 éves vőlegény, Tony Parker személyesen kíséri majd a repülőúton a kisebb vagyont érő, többemeletes ínyencséget, amely egyúttal saját testőrt is kap az első osztályra szóló jegy mellé.

A pár valóban semmilyen költséget nem sajnál a hollywoodi körökben az év társasági eseményének számító rendezvényre, mint ahogy a jegygyűrűre sem. Az ötkarátos gyémánt ékszerért, amelyet tavaly nyáron húzhatott ujjára az Eva Longoria, Tony Parker 600 ezer dollárt, vagyis 111 millió forintot fizetett.

Deluxe Magazin

Korábban:

Jennifer Lopez igent mondott az orosz milliárdosnak

Angelina Jolie luxusjachtot vesz

26 millió dolláros ranchet vett Mel Gibson

Kétmilliós italszámlát kapott Vilmos herceg

A dögös sztárok spanyol kedvence: Balenciaga

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5