83 éves színésznő ihlette meg az ékszerészeket

Címkék: sztár, gyémánt, ékszer, Egyesült Államok

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy idős dívát kért fel a Weinman Bros. ékszerészet, hogy legyen legújabb kollekciójának arca. A Lauren Bacall neve alatt futó modelleket, köztük gyémánt ékszereket, idén ősszel dobja piacra az amerikai gyártó.

Egy filmikonra esett a választása az amerikai Weinman Bros. ékszerháznak, amikor legújabb kollekciójuk arcát és múzsáját keresték. A cég ősztől kapható modelljei a 20. századi filmművészet egyik nagyasszonyának tartott Lauren Bacall neve alatt futnak majd.

A gyémánttal és egyéb drágakövekkel dolgozó ékszermanufaktúra elnöke, Robert Weinman elmondta, a Bacall Kollekció modelljei ugyanazt a nagyvilági stílust és jó ízlés jegyeit viselik majd magukon, amelyet az amerikai díva is képvisel, majd hozzátette, minden egyes darabot a művésznő ihletett.

Az amerikai díva

Lauren Bacall, akinek karrierje még 1944-ben kezdődött, maga is nagy rajongója a pazar ékszereknek, így nem véletlen a Weinman Bros. választása. "Mindig úgy gondoltam az ékszerészetre, mint művészetre. Semmi ahhoz hasonlító érzés nincs, mint amikor valamilyen pazar darabot visel az ember" - nyilatkozta a 83 éves mozisztár, akinek személyes felügyelete mellett születtek meg a kollekció darabjai.

Nem csoda, hogy a nyugdíjas éveit taposó, ám színésznőként még mindig aktív Lauren Bacall elvarázsolta az amerikai ékszerház vezetőit. A valaha számos kasszasikerben játszó hölgy 20 évesen kora szívtiprójának, Humphrey Bogartnak is elcsavarta a fejét, olyannyira, hogy három évvel később összeházasodtak.

A Bacall Kollekció azonban nem az egyetlen, amelyet idősebb színésznő ihletett. A nemzetközi ékszerészetekben jártasoknak ismerősen csenghet a House of Taylor cég neve, amelynek múzsája és egyúttal többségi tulajdonosa Elizabeth Taylor.

Deluxe Magazin

Korábban:

Playboy-nyuszi ihlette a platinaékszert

A bűntelenség ékszerei

Négymilliárd forintos ékszervétel

Antwerpen gyémántjára pályázik India

Magyar órakülönlegességek a világ legnagyobb órakiállításán

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5