Epres és tejszínes készülék a luxusmobil-gyártótól

Címkék: telefon, gyémánt, luxus, ékszer, Vertu

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Friss eper és tejszínkrém szerepel a világ egyik legjelentősebb luxusmobil-készítőjének kínálatában. A Vertu legújabb változata ezúttal szerényebbre és egyúttal nyáriasabbra is sikerült, mint a gyémánt- és rubinberakásos modellek.

A Nokiához tartozó Vertu 2003 óta szolgálja ki a pénzszórásra fogékony telefonálók igényeit, a milliomosok azonban már nem elégednek meg az alapmodellel, ezért évről évre új változatok készülnek. A titán burkolatos Ascent sorozat óta szívesen költenek milliókat a különlegességekre, amelyek közül a Strawberry és Cream nevű széria számít a legújabbnak.

Az Ascent legfrissebb módosítása csak néhány apróságban tér el az alapmodelltől: a Strawberry modellnél a hátlap bőrborítását festették élénkpirosra, a Creamnél pedig krémszínűre. A Strawberry esetében egy eperminta is látható a hátoldalon, amivel a gyártó leginkább a női fogyasztókat célozza meg.


Mivel a készülék technikailag nem szolgál túl sok újdonsággal, a Vertu inkább a kivitelezés színvonalával és a felhasznált anyagokkal kelt feltűnést. A készülék háza masszív acél, amelyet kézzel varrott bőr díszít a hátoldalon, a kijelzőt pedig - ahogyan az óraiparban az már megszokott - zafírüveg védi.

A júniustól kapható új modell árát egyelőre nem közölte a gyártó, irányadóként szolgálhat azonban, hogy a legolcsóbb modellek is ritkán kerülnek egymillió forintnál kevesebbe.

A korábbi Vertuk között a Strawberry és a Cream véletlenül sem lehet a legdrágább, ugyanis a Signature Cobra nevű modellt 75 millió forintért kínálja a Nokia leányvállalata. A cég forgalmaz egy jóval olcsóbb, "pitonos" készüléket is - a Vertu Signature Python márkájú telefon "mindössze" 120 ezer euróba, azaz valamivel több mint 30 millió forintba kerül.

Deluxe Magazin

Korábban:

Mobiltelefon 75 millió forintért

Robbanásszerűen növekszik a Vertu

Gyémántmobillal rukkolt elő a Motorola

Másfél tonnát is elbír a Vertu mobil

Elkészült a világ legdrágább mobiltelefonja

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5