A bűntelenség ékszerei

Címkék: ékszer, gyémánt, Hollywood

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Korábban mindig nagy felháborodást keltettek az olyan elefántcsontból és korallból készült ékszerek, amelyeknek nem tüntették fel beszerzési forrását, és ezzel nyílt kaput hagytak a feketekereskedelemnek. Hollywood nagyjai manapság kizárólag a "tiszta" helyekről származó természetes ékszerekre esküszik.

Mesi Jilly korallékszere
Megelégelték az amerikai sztárok a feketekereskedelmet támogató ékszerészeket, ezért a természetes alapanyagokat felhasználók közül azokat részesítik előnyben, akik törvényileg engedélyezett helyeken szerzik be az elefántcsontot és a korallokat.

Hollywoodi berkekben az egyik legfelkapottabb, természetes alapanyagokat használó cég a Mesi Jilly, amelynek ékszereit Cameron Diaz, Demi Moore és Madonna is viseli. A korall- és kagylógyűrűk designját egy osztrák tervezőnő, Mesi Jilly ötli ki, míg a kivitelezésért Stefano Zuolo olasz ékszerész és képzőművész felel.

A Mesi Jilly teljesen egyedi ékszereket készít, hiszen a felhasznált anyagok is egyszeriek, amit a kézműves kivitelezés külön hangsúlyoz. A cég az Egyesült Államok nagyvárosain kívül Bécsben is forgalmazza ékszereit, amelyek bármelyik koktélpartin feltűnést kelthetnek.

Szintén természetes alapanyagokat használ fel a Robertz ékszerészet, amelynek egyik csúcsmodellje egy 110,31 gramm korallt, 15 gramm elefántcsontot és 2,39 aranyat tartalmazó nyaklánc. A környezetvédők megnyugtatására a düsseldorfi ékszerészet az alapanyagot olyan helyekről szerezte be, ahol engedélyezik azok exportját. A hozzáférés nehézsége miatt általában az árak is magasak: ezen modell esetében például 30 ezer eurót kell kifizetni az ékszerért.

Nyaklánc 110 gramm vörös korallból

Bár a korallból készült ékszerek közel sem váltottak ki akkora felháborodást, mint a véres gyémántok, bizton állíthatjuk, hogy Hollywood számos környezet- és állatvédője (élen Pamela Andersonnal) a természetes alapanyagok forrására is odafigyel.

Deluxe Magazin

Korábban:

Pénzmosással vádolják Hollywood ékszerészét

A gyémánt útja

DiCapriótól reszket a gyémántipar

Ékszervásárlás külföldön

Milliókért vesznek jegygyűrűt a sztárok

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5