Grillezés és tévézés egy készülékkel

Címkék: high-tech, étel, tévé

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Bár van romantikája a bicskával faragott nyársra húzott szalonnának, manapság egyre többen szereznek be kerti grillsütőt a szabadtéri programokhoz. Természetesen ezekből is vannak egyszerű, fapados termékek, illetve olyan luxuskategóriás darabok is, amelyekbe tévét és hifit építettek be - ezeket mutatjuk be.

Zenét is szolgáltat a Memphis grillsütő
A Memphis Barbecue nevet viselő grillsütő külseje az ötvenes évek amerikai dizájnját idézi, egyébként két gázégővel működik, de igazán egyedivé az teszi, hogy sütés közben zenét is hallgathatunk rajta. A grillsütő ugyanis két beépített hangfallal és egy hátsó bemenettel rendelkezik, amelyre bármilyen MP3-lejátszót kényelmesen ráköthetünk, így a hússütés zenei aláfestése is könnyedén megoldott.

Az ötlet nem rossz, de a kérdéstől nem tudunk szabadulni: vajon melyik hobbiszakács teszi ki az MP3-lejátszóját (példának okáért egy nem túl olcsó iPod-ot) annak a veszélynek, hogy az egy működő grillsütő közelében üzemeljen, miközben a zsír irányíthatatlanul fröcsköl a közelben? Ha valaki mégis nekivág a zenés sütésnek, a Memphis sütő mellé egy szabadtéri hősugárzót is kap, amely a hűvös esti órákban biztosítja a kellemes meleget, miközben az emberek a sütőből szóló muzsikára andalognak a kertben.

Ennél is komolyabb technikai vívmány a Cal Spas nevű vállalat által kínált Ultimate Outdoor Kitchen & Entertainment Center. Ahogy a hangzatos név is mutatja, gyakorlatilag egy kompletten felszerelt kerti konyháról van szó, amely mellékesen a nappalit is magában foglalja.

A víznek és minden más természeti elemnek fokozottan ellenálló konstrukció elektromos és gázzal működő sütőket, sőt kandallót is magában foglal, emellett persze grillezésre is tökéletesen alkalmas. A pultba beépíthető (opcionálisan) egy normál méretű hűtő, egy sörtartó és egy jégkocka-készítő is.

Komplett nappali és konyha a kertben

A kerti grill már így is alkalmas egy komplett vasárnapi ebéd elkészítésére, de ha nyáron egyáltalán nem akarunk bemenni a házba, akkor sincs baj. A rendszerbe ugyanis bekerült egy 63 hüvelykes LCD HDTV (vízálló természetesen), egy DVD/CD-lejátszó, egy rádiós erősítő iPod-dokkal, illetve építettek bele hangfalakat is. A készülék ára a gyártó közlése szerint 35 ezer dollár, azaz 6,3 millió forint.

Deluxe Magazin

Korábban:

Hódítanak az iPod-dokkok

Telefonon rendelhető grillparti

Tévéállványba rejtett házimozi

Festménynek álcázott plazmatévék a Panasonictól

Gumikacsa helyett MP3-lejátszó

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5