Luxuspartin ünnepelnek a divatőrült tinédzserek

Címkék: milliomos, parti, New York

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Milliomoscsemetéknek kínálnak különleges buliszervizt New Yorkban. Egy exkluzív játéküzlet 4,6 millió forintnál kezdődő áron rendez bulit a tinédzsereknek, amelynek során az ünnepelt és a meghívottak saját maguk által megálmodott, mesterszabók által megvarrt ruhákban parádézhatnak.

Új szolgáltatás fiatal milliomosoknak
Úgy tűnik, a gazdag szülők már nem érik be azzal, hogy gyermekeik ruháit és táskáit a világ nagy divatházainak márkajelzése "díszítse", inkább olyan öltözéket rendelnek nekik, amit ők maguk terveznek meg.

Az Egyesült Államokban találták ki ezt a luxus szolgáltatást, amellyel kifejezetten a jómódú szülők gyermekeinek igényeit kívánják kielégíteni. Egy exkluzív New York-i játéküzlet, a FAO Schwarz Fashion Design Party néven kínálja programjait, mégpedig elsősorban a divat iránt rajongó fiatal lányoknak.

A szolgáltatások ára 25 ezer dollárnál, azaz 4,6 millió forintnál kezdődik, ezért az összegért a vastag pénztárcájú szülők a bolt személyi vásárló-asszisztensével együttműködve tervezhetik - saját és gyermekük óhajai szerint - a különleges partikat, így például a születésnapi zsúrokat is.

A kivételezett helyzetű gyermekek születésének évfordulóján a buli első helyszíneként a FAO Ötödik sugárúton fekvő központi boltja szolgál.

A szépen díszített "partiteremben" profi divatkreátorok segítenek a szülinaposnak és vendégeiknek megálmodni saját alkalmi ruhájukat, illetve kiválogatni az ahhoz dukáló kiegészítőket. Eközben a legínycsiklandóbb finomságokból, édességekből válogathatnak a tervezésben elfáradt résztvevők.

Tévedés lenne azonban azt hinni, hogy a parti ezzel véget is ér, hiszen a szülinapi ünnepséget követő két hónapban további izgalmak várják a buli főszereplőjét és a meghívott barátokat egyaránt. A FAO Schwarz ugyanis modellként "visszahívja" őket egy utólagos divatbemutatóra, ahol amellett, hogy személyesen is bemutathatják a maguk tervezte kreációkat, egy jégkrém-partin is részt vehetnek.

Deluxe Magazin

Korábban:

A tinédzserek is luxusfüggők

Légkondicionált játszóház gazdag gyerekeknek

Jakuzzit az óvodásoknak

Színarany hintalovat készítettek

Ötmillió fontos királyi gyermekzsúr

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5