Gumikacsa helyett MP3-lejátszó

Címkék: high-tech, MP3-lejátszó, JVC

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A relaxációs fürdőzést teszi majd kényelmesebbé a JVC most bemutatott találmánya. Az apró, futurisztikus külsejű XA-AW33 egy vízálló MP3-lejátszó, amely épphogy csak nem fűt, de zenél, világít.

Japánban minden nagyzolás nélkül csak Healing Player-ként (azaz gyógyító lejátszóként) mutatták be a JVC legújabb őrületét, amelyre már az első napokban rendkívül nagy volt a kereslet. A szigetországban ugyanis úgy tartják, hogy a kékes fény jótékony hatással van a szervezetre, csillapítja a napi stresszt, így egy olyan MP3-lejátszó, amit a kádba is magunkkal vihetünk, ráadásul kellemes, kék fénnyel táncol a vízen, azonnal meghozta a sikert.

Az már nem újdonság, hogy a japán vásárlók minden őrült szerkezetért odavannak, de az XA-AW33 valóban megérdemel némi figyelmet, mert az egészen újszerű dizájn mellett a praktikusság terén is jól teljesít.

A mindössze 12 cm széles, 8,7 cm magas, ufóra emlékeztető lejátszó különleges kialakításának és tökéletesen vízálló borításának köszönhetően valóban nyugodt szívvel bevihető a kádba vagy akár egy medencébe, egyszerűen nem tud sem elsüllyedni, sem beázni.

A peremén kékes fényt kibocsátó XA-AW33 egy mono NXT flat panelt hangszóróval szerelték fel, amely természetesen nem képes csodákra, de az első tesztek szerint meglepően jól szólaltatja meg a zenéket, még a mély hangtartományban is. A digitális fürdőjáték egyébként beépített rádiót, 256 MB belső memóriát, illetve egy SD-kártyaolvasót is magába foglal, tehát még a leghosszabb fürdőzések során is biztosítja a folyamatos szórakozást.

A lejátszó alakja egy ufóra emlékeztet

Az XA-AW33 gond nélkül megbirkózik az MP3, WMA és WMA DRM fájlokkal, USB kimenetével kényelmesen össze is köthetjük az otthoni számítógéppel, így akár minden fürdés előtt új zenéket tölthetünk fel a memóriájába. Egy SD-kártyával persze egész hétre bebiztosíthatjuk magunkat.

Az élettartammal sincs gond, négy elemmel közel 15 óra működési időt garantál a gyártó, még úgy is, hogy közben folyamatosan vibrál a kék fény a készülék oldalán. Sajnos azt még nem lehet tudni, hogy Európában forgalmazza-e majd a JVC ezt a különleges MP3-lejátszót, Japánban mindenesetre 32 ezer forintnak megfelelő összegért került a boltok polcaira.

Deluxe Magazin

Korábban:

Arany MP3-lejátszót készítenek az oroszok

Hódítanak az iPod-dokkok

A zajszűrős fülhallgatóké a jövő

Varázsoljunk ékszert MP3-lejátszónkból!

Elkészült a világ legdrágább MP3-lejátszója

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5