A világ legdrágább billentyűzetéről hiányoznak a betűk

Címkék: high-tech, billentyűzet

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az optikai és lézeres egerek, illetve rádiós billentyűzetek korában nem csak a technikai fejlettség lehet előny, léteznek ugyanis olyan luxus kiegészítők a számítógéphez, amelyek semmi különlegeset nem nyújtanak, viszont annyiba kerülnek, mint egy komplett konfiguráció.

A Forma-1 fanatikusok az F1Store jóvoltából igazán exkluzív ajándékkal lephetik meg magukat, ha valami valóban egyedi és különleges kiegészítőre vágynak számítógépükhöz. A Formula-1 Collection termékcsalád részeként mutatták be azt az egyedi tervezésű egérpadot, amely valószínűleg a világ egyik legdrágább egérpadja címet is elnyerheti.

A világ egyik legdrágább egérpadja

A homogén, csiszolt karbonszálas és bőrberakásos felület, valamint a fekete, olasz szarvasbőr hátlap és az "F1" logóval dombornyomott karbon természetesen kézzel készített, egyedi tervezésű darab, amely optikai és golyós egérhez is alkalmazható. A valóban szemrevaló kiegészítőért 260 fontot kérnek el, vagyis több mint 96 ezer forintot kell kifizetnünk, ha Forma 1-es luxust kívánunk nyújtani az egerünknek.

Van még ennél komolyabb kiegészítő is, ami valóban csak igazi gyűjtőknek való. A Happy Hacking KeyBoard Professional HP Japan nevet viselő billentyűzetet tavaly mutatta be a PFU Ltd. vállalat, és ez jelenleg a világ valaha gyártott legdrágább klaviatúrája, ami azért igazán érdekes, mert a billentyűzeten nincsenek is betűk.

Finom aranyporral szórták meg a billentyűket

Ennek két oka is van: egyrészt nem csak a japánok használhatják így a terméket ("pusztán" tudni kell, mi hol van), másrészt a billentyűzet minden darabját külön készítették el a kézművesek, akik különleges Urushi lakkal vonták be tízszer egymás után az összes darabkát. Ezután finom aranyporral szórták meg a billentyűket, így az exkluzív termék ára 500 ezer yen, vagyis 811 ezer forint lett. Irodai munkára valószínűleg nem ez a darab lesz a befutó.

Deluxe Magazin

Korábban:

A házi robot lehet a jövő luxuscikke

Ékszerdoboz a mobiltelefonnak

A számítógép is megérdemli a luxust

Prada bőrruhát kapnak a laptopok

Luxus-notebookot készítettek nőknek

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5