Fából készít tévét az LG

Címkék: tévé, high-tech, LG

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Nem csak a XXI. század fémes, hűvös dizájnja lehet egy televízió eleganciájának kulcsa, jól megérezte ezt az LG, így a vállalat bemutatta az első fakerettel ellátott plazmatévé kollekcióját. A modern technika és a klasszikus bútorokhoz igazított dizájn találkozása igen ígéretesnek tűnik.

A régi időkben a szórakoztató elektronikai cikkek szinte ugyanúgy a lakás részei voltak, mint a legtöbb bútor, talán pont ezt akarja feleleveníteni az LG, ahol rájöttek arra, hogy a vásárlókat nem csak a technikai paraméterek érdeklik, hanem a külsőségek is sokat számítanak a döntéshozatalnál. Az LG ezért hamarosan piacra dobja 60PT1 típusjelű, 152 centis képátlójú, fakeretes plazmatévéjét, amely merőben más testet kapott, mint a manapság ismert és kapható lapos képernyős televíziók.

A vállalat szerint ma már egyre nehezebb különbséget tenni a piacon jelen lévő tévék között, hiszen a képátló és a képminőség már nem számít lényeges eltérésnek (minden nagyobb cég hasonló terméket állít elő). Sehdong Yoo, az LG Digital Display & Media Design Research Lab kutatómérnöke szerint pont ezért van szükség arra, hogy a márkák és a modellek anyagaik alapján is megkülönböztethetőek legyenek.

A modern technika és a klasszikus dizájn találkozása

"A legutóbbi, fekete és ezüst színkombinációjú, lapos tévé-trend nem sok választási lehetőséggel kecsegtette a vásárlókat" - nyilatkozta Yoo. "Az egyszínűség nagyban meghatározhatja egy szoba hangulatát, ezért vásárlóinknak most egy életvidámabb és természetesebb megoldást kínálunk, amellyel barátságosabbá varázsolhatják otthonukat."

A 60PT1 tehát ezt a küldetést hivatott beteljesíteni, ezért diófa, kőrisfa, valamint nyírfa keretbe építve kerül majd forgalomba. Természetesen nem nyitott keretről van szó, a plazma hátlapjára is a választott anyag kerül, így valóban testes faborításról beszélhetünk, amely fatalapzatot kap. Az LG beszámolója szerint a megmunkált, természetes faanyagból készült keretek mindegyike kézzel alkotott, egyedi darab. A készülék belsejét sem műanyag, hanem alumínium alkatrészekből szerelték össze, hogy kiegyenlítsék a TV egyensúlyát és minél természetesebb hatást érjenek el.

A készüléket még márciusban piacra dobják Koreában, és hamarosan a tengerentúlon is forgalomba kerülhet. A 60PT1 európai bemutatójáról egyelőre nincs hír, feltehetően az egyelőre 1000 darabos limitált széria sikerétől függ a folytatás.

Deluxe Magazin

Korábban:

A számítógép is megérdemli a luxust

Az LG.Philips technikai rekordokra tör 2007-ben

A plazma sikerében bízik a Panasonic

A Samsung bemutatta a legvékonyabb projektoros tévét

Csúcskategóriás plazmatévét mutatott be a Runco

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5