Kiosztották az év vitorlázója díjakat

Címkék: Majthényi, jacht, vitorlázás, parti

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Majthényi Szabolcs és Domokos András nyerték el Az év férfi vitorlázója díjat, míg a nők között Hegedűs Fanni kapta a megtisztelő címet. Az elismeréseket a hétvégén rendezett Vitorlásbálon osztották ki ünnepélyes keretek között.

Szombaton tartotta szezonzáró rendezvényét a Magyar Vitorlás Szövetség. A bálon kiosztották Az év vitorlázója díjakat is, a férfiak közül Majthényi Szabolcs és Domokos András ötszörös Repülő Hollandi világbajnok páros örülhetett az elismerésnek. 

Straub Elek gratulál Majthényi Szabolcsnak

A Pioneer Investments Vitorlásbál 2007 rendezvény alkalmából vitorlázók vették birtokba február 17-én a Magyar Telecom székházát. Még az épület lakóinak is meglepetést szerzett a ház átalakulása. Több vitorlás, illetve a szállításukat elősegítő terepjárók fogadták az érdeklődőket, remek báli hangulatban. Az est fővédnöke Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter volt, aki maga is egy Asso99 típusú hajó legénységének aktív tagja. A védnökök Dr. Bóka István, Balatonfüred polgármestere, Elbert Gábor, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium sportügyekért felelős szakállamtitkára, Straub Elek, a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke és Nagy Attila, a Magyar Vitorlás Szövetség társelnöke voltak. A bál díszvendégének Göran Peterssont, a Nemzetközi Vitorlás Szövetség (ISAF) elnökét hívták meg.

Hegedűs Fanni, az év női vitorlázója

Az este folyamán bemutattak különböző hajós felvételeket, közben szólt a vidám zene, a vállalkozó kedvű hajósok pedig a táncparketten ropták. Közben a 2006-os évad kiemelkedő teljesítményeit is díjazták: Az év női vitorlázója díjat Hegedűs Fanni, a Laser hajóosztályban versenyző BKV Előre SC tagja kapta, a férfiak közül a már említett Majthényi Szabolcs és Domokos András (Spartacus SC), a Repülő Hollandi hajóosztály ötszörös világbajnokai vehették át a trófeát. Az év vitorlás újságírója Visy László, a Magyar Rádió munkatársa lett

A tavalyi Vitorlásbálon ugyancsak jelen volt Göran Petersson, Kóka János és Straub Elek. A Hotel Intercontinentalban 2006-ban szintén a Majthényi-Domokos páros kapta a férfiak kitüntetését, amelyet a női kategóriában az athéni olimpián szerepelt Weöres Márta-Payr Anna 470-es kettős érdemelt ki.

Deluxe Magazin

Korábban:

A báli szezon sereghajtói

Egyedül a Föld körül

2010-es sárkányparti a Balatonon

Sükösd Balázs, a földkerülő vitorlázó

Sikeres volt a 2006-os Tengeri Bajnokság

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5